Kuvaus

-Sivuja 786, Kustannusosakeyhtiö Tammi/Helsinki. Postikulut sisältyvät hintaan. Kansipaperit hiukan rypistyneet reunoistaan.

Sisällys: Ystävälle / VÄYRYSEN VALTAKUNTA SYNTYY: Väyrynen nousee yksinvaltaan / Presidentti Koivisto toiselle kaudelle / Sorsa ja Koivisto katsovat tulevaisuuteen, Pekkala lähtee maaherraksi / VÄYRYSEN TUKIALUS: Suurkeskusta / Mutkainen tie kolmen suuren hallitukseen / Kaikki saunat palavat / Harri Hermanni Holkeri haluaa tasavallan presidentiksi / Tie kassakaappiin / RAHA RATKAISEE: Köyhä puolue köyhän ihmisen asialla / Ratamestarinkatu 9 - keskustapuolueen miljoonamontusta hovioikeuden taloksi / Suomenmaa - rahan pohjaton kaivo / KAUPPA SE ON JOKA KANNATTAA: Raju taistelu metsästä ja vallasta / Salarakas ydinvoima / Devalvaatio - ruma sana / Idänkaupan verinen kriisi / EDUSKUNTAVAALIT 1987 JA PRESIDENTINVAALIT 1988:  Keskustapuolue ja Neuvostoliitto 1986 / Keskustayhteistyön kulta-aika / Presidentinvaalit 1988

Takakansi: "ALASTON TOTUUS PAAVO VÄYRYSESTÄ JA HÄNEN POLIITTISESTA URASTAAN 1980-LUVUN SUOMESSA Väyrysen valtakunta on armoton ja armahtava kuvaus ikuisesta vallanhalusta ja -himosta, pelinpolitiikasta, salaisista sopimuksista, pimeästä vaalirahoituksesta, maan tavasta, hyvä veli-verkostosta, median kaksinaamaisuudesta ja ulkopolitiikan Neuvostoliitto-kortista. Kirjan luettuaan ymmärtää, että aikakautensa sensaatiouutiset - jalasmökki- ja päivärahakiista, Vladimirov-kirje ja maanpetosväite, lentoemäntien nipistelyt, kassakaappisopimus ja vaalirahoitus - olivat vain sokerikuorrutus hillomunkin päällä."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 26 vrk 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.