Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Java-ohjelmointi tutuksi (1996), Jesper Ek, Pagina


Laitteistoriippumattoman Java-ohjelmoinnin johdanto- ja oppikirja, toinen painos (1996). Alkuperäinen nimi: "JAVA-programmering - En introduktion", suomentanut Reijo Lundahl. Yksityiskohtainen kuvaus alla:

"Java on Internet-ympäristöön kehitetty ohjelmointikieli. Se on tämän hetken kuumin puheenaihe ja lähes kaikki suuret laite- ja ohjelmistotalot ovat lisensoineet sen ja kehittävät sillä ohjelmia. Java-ohjelmointikieli on laitteisto- ja käyttöjärjestelmäriippumaton, mikä tarkoittaa, että Javalla tehdyt ohjelmat toimivat yhtä hyvin PC-, Mac- tai UNIX-ympäristössä. Toinen Javan suuri etu on, että ohjelmat ajetaan suoraan työasemalla eikä serverillä, mikä nopeuttaa ohjelmien toimintaa merkittävästi.

Tässä kirjassa opit Javan rakenteen ja saat tietää kuinka se toimii. Javalla on paljon yhtäläisyyksiä C:n ja C++:n kanssa, mutta siinä on myös merkittäviä eroavaisuuksia, jotka otetaan myös esiin tässä kirjassa. Javan käsittely aloitetaan ohjelman perusteista, käydään läpi luokat ja objektit sekä kerrotaan kuinka teet omia appletteja ja paljon muuta. Kirjassa kurkistetaan myös hieman syvemmälle Javan ominaisuuksiin, kuten muistinkäsittelyyn ja poikkeuksiin.

Kirjan tavoite on, että lukija saisi mahdollisimman paljon käytännön hyötyä omien Java-ohjelmien tekemiseen. Kirja sisältää paljon esimerkki-appletteja, joiden avulla on helppo nähdä miten Javan eri osat toimivat.

Sisältää mm.
* Javan perusteet
* Ensimmäinen sovellus tai appletti
* Syntaksi
* Luokat ja objektit
* Javan rakenne
* Näin appletit toimivat
* Interaktiivisuus käyttäjien kanssa
* Esimerkki-appletteja
* Java pintaa syvemmältä
* Tulevaisuus"

Kirja on ollut säilytettynä lämmitetyissä ja ilmastoiduissa sisätiloissa, joissa ei ole eläimiä tai tupakoitsijoita.

Katso myös muut tarjolla olevat huudot!

Maksu tilisiirtona ennen toimitusta. Postikulut 5 € (kirjelähetys + pakkausmateriaalit), vaihtoehtoisista toimitustavoista voidaan keskustella (ilman takeita). Useamman huutokohteen yhdistäminen yhteen toimitukseen lienee mahdollista, mutta riippuu esim. Postin kuljetushinnoista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.5.2024 20:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.