Tuote on myyty käyttäjälle Atte Ankka hintaan 8 €

Kuvaus

Vuosina 1916-2006 elänyt Jay McShann oli jazzpianisti, laulaja, säveltäjä ja yhtyeen johtaja, jonka Kansas City bändeissä soittelivat mm. Charlie Parker ja Ben Webster. Tällä svengaavalla bluesjazz-levyllä ovat mukana mm. kitaristi John Scofield, basisti Milt Hinton, tenoristi Buddy Tate, trumpetisti Joe Newman ja rumpali Jackie Williams.

Tämä v. 1978 julkaistu levy (Atlantic – SD 8800) on  aivan uutta vastaava niin vinyylin kuin kansienkin suhteen ja mukana on vielä suojakelmukin kansien päällä.

Kappaleet, A-puoli: 1) Confessin the Blues, 2) Aint Nobodys Business If I Do, 3) Hootie Blues, 4) Blue Devil Jump, 5) My Chile

B-puoli: 1) Jumpin at the Woodside, 2) Just for You, 3) Hot Bisquits, 4)Fore Day Rider, 5) Kansas City

 

KUNTOLUOKITUS (vinyyli/kannet):

SS = Still Sealed (Yhä kelmussa)

New/M = Uusi/Kuuntelematon

NM- = Levyssä eikä kannessa minkäänlaisia kulumisen jälkiä.

EX = Erittäin hyväkuntoinen, levyssä voi olla jokunen hius naarmu, muttei vaikuta soimiseen mitenkään, kannessa saattaa olla lievää jälkeä.

EX- = Hyväkuntoinen, levyssä hieman naarmua, mutta soi edelleen hyvin läpi. Kannessa voi olla aavistus kulumaa mm. reunoissa sekä lievä ring wear tai jälki esim. hintalapun poistosta.

VG+ = Hieman huonokuntoinen, levyssä enemmän visuaalisia jälkiä, voi ehkä hieman ritistä mennessään. Kannessa ring wear tahi puhki reunasta.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 12:06
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.