Kuvaus

hyväkuntoiset

ELOKUVAT :

INFERNO
Eddie Lomax (Van Damme) joutuu keskellä kuumaa aavikkoa hyökkäyksen kohteeksi. He varastavat hänen aseensa ja moottorinpyöränsä ja jättävät aavikolle kuolemaan. Kuin ihmeen kaupalla Eddie Lomax pelastuu, mutta ei voi unohtaa. Koston aika on koittanut!

LEGIOONALAINEN
Elokuvassa mafiaa pakeneva Alain LeFevre liittyy maailman kenties kovimpaan armeijaan, Muukalaislegioonaan. Mutta LeFevre huomaa lopulta, ettei kohtaloa ei voi paeta juoksemalla eikä piiloutumalla - hänen on taisteltava.

IN HELL
Kyle Lord (Jean-Claude Van Damme) tuomittiin taposta vankeuteen. Koska teossa kuoli myös sivullinen, Kyle lähetetään kärsimään tuomiotaan huippuvartioituun vankilaan, Kravaviin, missä tuomioitaan kärsivät kaikkein vaarallisimmat rikolliset.
Kenraali Battista on Kravavin vankilanjohtaja. Hän on kehittänyt kieroutuneen vankilaurheilulajin, jossa vangit taistelevat keskenään jopa kuolemaan asti.
Tämä korruptoitunut paikka tekee tavallisistakin rikollisista hirviöitä.
Jotkut vangeista näkevät kukoistavan pahuuden ja katuvat, kuten vanki 451, joka yrittää auttaa myös Kylea sopeutumaan. Kyle on kuitenkin oman tiensä kulkija, joka taistelee taistelunsa yksin. Tässä helvetillisessä paikassa hänestä on hyvää vauhtia tulossa halveksimiensa taistelijavankien kaltainen peto. Pystyykö hän säilyttämään inhimillisyytensä Kravavin mustassa helvetissä?

THE ORDER
Rudy Cafmeyer elää nopeaa ja vaarallista elämää ja hän tekee sen tyylillä! Timantin jahtausta Angolan viidakossa. Rahanpesua Brysselissä. Laittomia liiketoimia Wall Streetillä. Mutta hänen elämänsä saa odottamattoman käänteen, kun hänen isänsä, arkeologi Oswald katoaa yhdessä korvaamattoman arvokkaan uskonnollisen teoksen kanssa.
Näyttä siis siltä, että Rudyn isä työskenteli "The Order of the Trinity" kirjan kanssa. "The Order" on yksi kaikkein salaperäisimmistä järjestöistä maailmassa, jonka mahti ja vaikutusvalta yltävät kaikkialle.
Seuraavana päivänä Rudy saa puhelun isältään Israelista, joka käskee ottamaan yhteyttä erääseen ystävään Jerusalemissa... Rudy lähtee paikan päälle ensimmäisellä mahdollisella lennolla, mutta löytääkin isänsä murhattuna.
Poliisi olettaa Oswaldin joutuneen ryöstön kohteeksi, mutta Rudy ei sitä usko, sillä hän on täysin varma, että murhan takana on jotakin aivan muuta ja ryhtyy selvittämään murhaa ja siihen liittyviä salaisuuksia keinoja kaihtamatta...

ENEMIES CLOSER
Heroniinilastissa oleva salakuljettajien pienkone putoaa erämaahan Yhdysvaltojen ja Kanadan rajalla. Kovaotteisen huumeparoni Xanderin johtama iskuryhmä on omaisuutensa jäljillä välittömästi. Kun virkavallasta on tehty selvää, rikolliset saavat vastaansa luonnonpuiston vartijan Henryn. Mies ei ole mikä tahansa rehunpurija vaan entinen laivaston erikoisjoukkojen sotilas - jonka musta menneisyys suistaa pian kaikki välittömään hengenvaaraan.

WELCOME TO THE JUNGLE
Joukko pahaa-aavistamattomia toimistotyöntekijöitä jää loukkoon autiolle saarelle, kun merijalkaväen häiriintyneen entisen sotilaan STORM ROTHCHILDIN (Jean-Claude Van Damme) johtama yrityksen virkistysloma menee pahasti pieleen. Selviytyäkseen on CHRISIN (Adam Brody) työkavereineen taisteltava luontoa - ja toisiaan - vastaan! WELCOME TO THE JUNGLE on hauska matka hulluuden ytimeen, ja siinä nähdään myös Rob Huebel, Kristen Schaal, Dennis Haysbert ja Megan Boone.

UNIVERSAL SOLDIER - Regeneration
Terroristit ovat varastaneet huippusalaista teknologiaa ja luoneet uuden sukupolven Universal Soldierin  eliittitaistelijan, joka on geneettisesti muutettu ohjelmoitavaksi tappokoneeksi. Tämän UniSolin (entinen UFC:n raskaan sarjan mestari Andrei The Pitbull Arlovski) johdolla terroristit valtaavat rappeutuneen Tsernobylin ydinreaktorin ja uhkaavat vapauttaa tappavan radioaktiivisen savupilven.
Ainoa, joka voi pysäyttää heidät on Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), UniSol, joka on ollut palveluvapaalla vuosia. Uudelleenaktivoitu ja -koulutettu Deveraux lähetetään suorittamaan täyshyökkäys raskaasti aseistettuun linnoitukseen. Sisään päästyään hänelle selviää, että vastassaan hänellä ei ole vain yksi eliittisoturi, vaan kaksi.
Andrew Scott (Dolph Lundgren)  Deverauxin UniSol-perivihollinen  alkuperäisestä elokuvasta  on kaikessa salassa korjattu ja päivitetty. Kolme taistelijaa on nyt lukkojen sisällä, täyteenladattuina ja ohjelmoituna tappamaan; ja miljoonien kohtalo riippuu tulevan taistelun huikeasta loppuhuipentumasta.

UNIVERSAL SOLDIER - Day Of Reckoning
John (Scott Adkins) herää koomasta kammottaviin muistikuviin: joku tunkeutui hänen kotiinsa ja tappoi vaimon ja tyttären Johnin silmien edessä. John janoaa kostoa. Hän vannoo tappavansa murhaajan, Luc Deverauxn (Jean-Claude Van Damme).
Samaan aikaan Deveraux ja Andrew Scott (Dolph Lundgren) joukkoineen valmistautuvat taistelemaan anarkiaa vastaan. Heidän tavoitteensa on luoda kaaokseen vajonneeseen maailmaan uusi järjestys UniSol-sotilaiden muodostaman armottoman armeijan avulla. Brutaaleissa elämän ja kuoleman kamppailuissa sotilaat tuhoavat heikoimmat yksilöt, yhden toisensa jälkeen. Vain vahvimmat selviytyvät.

HAASTAJA
Ei sääntöjä, Ei rajoja ....
Häikäilemätön rikollissyndikaatti on ottamassa vallan koko Yhdysvaltain kamppailu-urheilualasta. Syndikaatin pahamaineisin toimija, Ivan The Russian (Van Damme), kylvää pelkoa raakalaismaisuudellaan eikä kaihda keinoja saadakseen tahtonsa läpi.
Häntä eivät koske mitkään säännöt lukuun ottamatta hänen omiaan. Jason Stillwell on innokas Bruce Lee -fani, joka haaveilee huipulle nousemisesta. Hän yrittää jäljitellä Bruce Leen tekniikkaa ja toimii kaikessa esikuvansa hengen mukaisesti.
Kun Seattle taipuu syndikaatin voiman edessä, Jason valitaan haastamaan ja voittamaan Ivan. Hän provosoi Ivania ja haastaa tämän otteluun, jossa ei tunneta sääntöjä eikä rajoja ja jonka jälkeen paluuta entiseen ei ehkä ole.

KAKSOISISKU
Van Damme nähdään kaksoisroolissa Chad ja Alex Wagnerina, kaksosina, jotka joutuvat erilleen vanhempien raa'an murhan seurauksena. Vuosia myöhemmin veljeksistä on kasvanut toistensa vastakohdat: Chad on sulava Beverly Hillsin kuntosaliohjaaja, kun taas Alex on kovanaamainen salakuljettaja Hong Kongin julmilla kaduilla.
Kun kohtalo saattaa veljekset yhteen, löytyy heistä vielä yksi yhteinen tekijä: kumpikin taistelee kuin kone! Janoten kostoa vanhempiensa murhasta, taistelulajiekspertit potkivat, lyövät ja ampuvat tiensä kohti sähköistä loppuhuipentumaa!

BLACK EAGLE
Amerikan ilmavoimien F-111 hävittäjä syöksyy Välimereen mukanaan salainen koekäytössä oleva laser-ohjain, Rapid Angel. KGB on tietoinen pakkolaskusta ja lähettää paikalle omat agenttinsa eversti Klimenkon ja salaisimman agenteistaan Andrein (Van Damme). CIA on myös tullut Maltalle pelastamaan salaisuutensa, Rapid Angelin. Heidän ässänsä taisteluun on Martial Art ekspertti Ken tani (Sho Kosugi). Venäläiset paikallistavat konen hylyn ja CIA huomaa olevansa jäämässä pahasti alakynteen. Supervaltojen johtajat haluavat hallita maailmaa ja olla kenties juuri sen ratkaisevan askeleen edellä vaarallista uhkaajaansa. Mikään uhraus
ei ole liian suuri tässä maailmanvallan pelissä. Kun Andrei ja KenTani, Musta Kotka joutuvat ottamaan yhteen ratkaisevassa taistelussa armoa ei pyydetä eikän anneta.

THE SHEPHARD - Border Patrol
Erikoisjoukkojen yksikkö yrittää salakuljettaa kymmenien miljoonien dollarien arvosta heroiinia Yhdysvaltoihin. Heidän tiellään on vain rajavartija Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), joka on entinen murharyhmän etsivä ja jonka menneisyys kätkee taakseen paljon muutakin. Itsemurhapommittajat, sadistiset kiduttajat ja petolliset viranomaiset rajan molemmin puolin tulevat kohtaamaan Jackin raivon, kun hän lähtee yksinäiseen taistoon, päämääränään tuhota kartelli lopullisesti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 9 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

45 € Sulkeutuu 51 vrk 9 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.