Kuvaus

Maajoukkuepaita, Jesse Joensuu (Ässät, Jokerit). Jesse pelasi nelosketjussa Marko Anttilan ja Jarmo Koskirannan kanssa Olympiastadionilla pelatussa Suomi-Venäjä -ottelussa, jonka Venäjä voitti 0-2. Ulko-ottelussa oli reilu 25 000 katsojaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 2 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

500 € Sulkeutuu 17 vrk 2 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
10.4. klo 21:29

Aloitan näistä :) Ilmeisesti game worn -paita? Onko mitään pelijälkiä havaittavissa? Pelasivatko koko pelin samalla paidalla?

10.4. klo 22:01

Jeps. Voitin paidan kelkkamaajoukkueen tueksi järjestetyssä arvonnassa, ja arvonnan järjestäjien mukaan se oli game worn. Jälkiä en siinä näe, pelihän pelattiin ulkona n -15 asteen pakkasessa, ehkä Jessenkään pelityylillä ei siinä jälkiä kauheasti tullut.

26.3. klo 20:06

Moikka! Kun ehdit, niin laittaisitko minulle sähköpostia viljami.kuntsi@gmail.com. :) Ei mahdu kaikki kysymykset tähän laatikkoon.

27.3. klo 19:42

Pleijarikiireitä, pitkähkö matsi eilen :-) Laita vaan kysymyksiä tähän, vaikka useampi laatikollinen. Haluan toimia sivuston sääntöjenkin mukaan.

8.1. klo 1:54

Onko tähän todistusta olemassa tai jotain fotomatchia?

8.1. klo 17:48

Kiitos kysymyksestä. Ei ole todistusta ja photomathcia en ole yrittänyt etsiä, kyseessä oli kuitenkin historiallinen tapahtuma, ehkä eri medioita selaamalla sen voi löytääkin.