Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kovakantiset Kari Vaara -dekkarit, hinta yhteensä 8 €.


Lumienkelit: Syrjäinen kylä Suomen Lapissa sinnittelee arktisen talven loputtomassa yössä. Sitten kammottavien rikosten ketju katkaisee lumen ympäröimän rauhan. Kaunis somalialaistaustainen filmitähti Sufia Elmi on murhattu julmasti. Pian paikallisen poliisin teini-ikäinen poika hirttäytyy. Kun öisen järven jäältä löytyy vielä kuoliaaksi poltettu nainen palanut autonrengas ympärillään, helvetti alkaa olla irrallaan pakkasen keskellä.


Kylmä kuolema: Ylikomisario Kari Vaara on muuttanut Kate-vaimoineen Kittilästä Helsinkiin ja aloittaa työnsä "murharyhmässä". Seurapiirikaunotar Iisa Filipov löydetään hengiltä kidutettuna. Sekä hänen rakastajansa että aviomiehensä saattavat olla syyllisiä, mutta miksi itse poliisiylijohtaja Ivalo haluaa puuttua tavanomaiseen henkirikokseen?


Valkoinen viha: Kaksi päivää tyttärensä syntymän jälkeen Kari Vaara kertoo vaimolleen aivokasvaimestaan. Hän kertoo myös uudesta työstään omalakisen, rikollisuutta torjuvan salaisen yksikön johdossa. Vaaran yksikkö putsaa Helsingin rikollisia puhtaaksi niin huumeista, laittomista aseista kuin käteisestä. Ryhmä osoittautuu liiankin tehokkaaksi ja laukaisee tahattomasti kokonaisen rikallissodan. Lopulta mafiasota uhkaa myös Kari Vaaran henkeä ja avioliittoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.5.2024 9:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.