Kuvaus

Kuinka valokuvat onnistuvat aina

"Käytännön Valokuvaus

  • on maailman johtavan ammattivalokuvaajan tekemä selkeä ja käytännöllinen kuvausopas.
  •  kirjan yli 800 valokuvaa ja piirrosta esittelevät havainnollisesti kaikki käsiteltävät aiheet ja vinkit.
  •  kertoo miten kuvauskalustoa tulee käsitellä - niin, että saadaan irti kaikki hyvät puolet niin automaattikameroista, pikakameroista kuin kehittyneemmistä ammattikameroista ja lisävälineistä.
  • esittelee tavallisimmat kuvauskohteet; lapset, lomat, henkilökuvat, maisemat, lemmikit, vesistöt, sääilmiöt ja matkakuvat.
  •  auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tulokset valokuvan maailmassa."

 

"Käytännön valokuvaus sisältää yli 800 korkeatasoista valokuvaa

Valokuvauksen ainoa tärkeä tavoite on saada onnistunut kuva -maailmankuulu ammattikuvaaja John Freeman näyttää miten se tapahtuu, riippumatta kokemuksestasi, kuvausvälineistäsi tai taiteellisista kyvyistäsi. KÄYTÄNNÖN VALOKUVAUS on täydellinen käytännön opas ja inspiraation lähde, kun haluat parempia kuvia lapsistasi, matkoilta tai perhejuhlista. Se opastaa Sinua tallentamaan syntymät, koulujen kevätjuhlat, tärkeät urheilutapahtumat ja muut henkilökohtaisesti merkittävät elämän vaiheet. Sen avulla voit kehittää taitojasi valokuvaajana perustiedoista alkaen.

Välineiden käyttö ja niiden toiminnan ymmärtäminen käydään lävitse perusteellisesti. Kirja kattaa kaikki kamerat uusimmista automaattitarkennuksella varustetuista kameroista alkaen, ob-jektiiveihin, suodattimiin ja salamalaitteisiin. Mutta kirjoittajan kaikkein tärkein viesti on, että onnistuneen kuvan takana on aina valokuvaaja eikä niinkään kuvausvälineistö. Siksi hän keskittyy neuvoihin, vinkkeihin ja ohjeisiin jotka koskevat kuvan perustekijöitä - valoa, sommittelua ja värejä.

Merkittävänä apuna ovat selkeät, yli 800 kuvaa, jotka esittävät havainnollisesti kaikkia käsiteltäviä kuvaustekniikoita. Esimerkkikuvat on valittu huolellisesti niin, että ne kattavat kaikki yleisimmät aiheet ja kohteet - näin mallikuvat esittävät samoja aiheita joita Sinäkin kuvaat. Näitä ovat lapsikuvat, matkakuvat, maisemakuvat, rakennuskuvat, lomakuvat, abstraktit kuviot, henkilö- ja muotokuvat, lemmikkejä, taivasta, yesistöjä ja sääilmiöitä esittävät kuvat.

Kirja viimeinen luku esittelee perusteellisemmin, mutta yksinkertaisin käsittein, monimutkaisempia kuvaustekniikoita, kuten valaistusta, erikoisfilmejä, vedosten manipulointia, kuvakollaasien tekoa, monivalotuksia jne.

KÄYTÄNNÖN VALOKUVAUS paljastaa maailman johtavien valokuvaajien salat ja särkee myytin siitä, että hyviä ja korkealaatuisia kuvia saisivat vain ammattikuvaajat kalliilla laitteillaan. Kirja on toteutettu siten, että se toimii tietolähteenä ja apuna jokaiselle 1990-luvun valokuvaajalle."

 

Gummerus 1993, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 47 vrk 6 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 47 vrk 6 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.