Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. John Lutz: NUORI NAIMATON NAINEN ETSII LUOTETTAVAA HENKILÖÄ JAKAMAAN HUONEISTON. Suomentanut Pertti Koskela. 2002 book studio (kolmas painos). 279-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Nuori naimaton nainen etsii luotettavaa henkilöä jakamaan huoneiston (1992; SWF Seeks Same) on henkeäsalpaava trilleri. Allison Jones on helpottunut löytäessään alivuokralaisen jakamaan Manhattanin asunnon kanssaan. Ja mikä parasta, vaatimaton ja miellyttävä Hedra Carlson on mitä ihanteellisin vuokralainen, nuori neito joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Kunnes outoja asioita alkaa tapahtua… ja pian Allie on tilanteessa, jossa hänen hengellään ei ole penninkään arvoa.
 

John Lutz (s. 1939) on yhdysvaltalainen kirjailija. Hänen teoksistaan ovat ilmestyneet suomeksi Murhaaja (1977; The Thruth of the Matter), Liekki (1991; Flame 1990), Nuori naimaton nainen etsii luotettavaa henkilöä jakamaan huoneiston (1992; SWF Seeks Same tai Single White Female 1990) ja Verivelka (1996; Blood Fire). Teos SWF Seeks Same (1990) on filmattu Yhdysvalloissa nimellä Single White Female (1992; Nuori naimaton nainen).

 

2. Margaret Millar: KYSYKÄÄ MINUA HUOMENNA. Suomentaneet Eila Pennanen ja Hanno Vammelvuo. 1980 SAPO 249, WSOY (ensimmäinen painos). 240-sivuinen nidottu kirja, kansissa pientä kulumaa (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, takakannen pientä merkintää lukuun ottamatta ei merkintöjä.

Kysykää minua huomenna (Ask for Me Tomorrow 1976) – teoksessa Gildan, rikkaan ja rakastuneen amerikkalaisrouvan aviosiippa B. J. häipyi aikoinaan meksikolaistyttösen matkassa etelään. Vuosien perästä jo toistamiseen leskeksi jäänyt Gilda pistää likoon sievoisen summan löytääkseen kadottamansa, tämä kun on kuulopuheiden mukaan rikastunutkin valtavasti. Nuori juristi Tom Aragon pestataan moskiittojen ja roisien lahjusten Meksikoon nuuskimaan karkurin jälkiä. Mutta tiet häipyvät hämärään niin kuin todistajat perä perää manan maille…
 

3. Margaret Millar: KUIN ENKELI. Suomentanut Reijo Kalvas. Kannen kuva: Marko Tiainen. 1996 Jännityksen mestarit 89, Book Studio Oy. 319-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, esilehdelle kirjan alkuperäinen omitaja kirjoittanut etunimensä, ei muita merkintöjä.

Kuin enkeli (1996; How Like an Angel 1962) -romaanin päähenkilö Joe Quinn ei todellakaan ollut mikään enkeli, päinvastoin. Hän oli pelannut viimeiset lanttinsa Renossa ja oli valmis miltei minkälaiseen toimeksiantoon tahansa. Kun keskellä-ei-mitään majailevan epämääräisen uskonlahkon sisar tarjoaa hänelle epämukavan yösijan ja satakunta taalaa etumaksua, hän on valmis kuin lukkari sotaan. Tehtäväkin on helppo: Joen tarvitsi vain löytää kuollut mies...

"Margaret Millar on yksi maailman parhaita rikoskirjailijoita." – Toronto Life

"Rikoskirjallisuuden ehdotonta huippua." – Julian Symons

Margaret Millar (os. Sturm, 1915 Ontario - 1994) muutti Kanadasta Yhdysvaltoihin avioiduttuaan Kenneth Millarin kanssa, joka on tunnettu kirjailijanimellä Ross Macdonald. Aviopari asui Santa Barbaran kaupungissa, joka Margaret Millarin romaaneissa on nimellä San Felice tai Santa Felicia. Margaret Millar on kansainvälisesti arvostettu rikoskirjailija, jonka elämäntuntua ja nasevaa huumoria sisältävä tyyli etenee loogisesti ja huipentuu yllättävään loppuun. Millarin yli neljän vuosikymmenen aikana (1941-86) julkaisemista 26 romaanista on suomennettu Tappava ilma (1961), Muukalainen haudassani (1962), Saalis näkyvissä (1964), Seinillä on korvat (1965), Kysykää minua huomenna (1980), Mirandan murha (1990), Lain seitit (1995), Rautaportti (1995), Kuin enkeli (1996) ja Pahan valta (1997).
 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 23 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 59 vrk 23 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.