Tuote on myyty käyttäjälle marge1984 hintaan 11 €

Kuvaus

BLU-RAY KERRAN KATSOTTU JA UUTTA VASTAAVA. ELOKUVAT TEKSTITETTY SUOMEKSI. 5 ELOKUVAA, 5 LEVYÄ.

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:
* Areenan hurjapäät (Circus World, 1964)
* Barbaari ja geisha (The Barbarian and the Geisha, 1958)
* Lännen hurjapäät (McLintock!, 1963)
* Tulikenttien miehet (The Hellfighters, 1968)
* Valloittaja (The Conqueror, 1956)

Areenan hurjapäät: Sirkustirehtööri Matt Mastersin (John Wayne) ongelmat alkavat Amerikassa 1910-luvulla. Kukaan ei enää näytä olevan kiinnostunut hänen sirkuksensa pellehahmoista, jonglööreistä tai villieläimistä. Yhdessä adoptiotyttärensä Tonin (Claudia Cardinale) kanssa he päättävät siirtää esityksensä Eurooppaan. Kun sirkus saapuu Barcelonan satamaan saavat he suureleisen vastaanoton. Mutta keskellä juhlintaa tapahtuu katastrofi – koko alus telttoineen ja kassakaappeineen kaikkineen uppoaa! Matt tajuaa epätoivoisena ettei hänellä ole varaa tarjota työntekijöilleen edes kunnon ruokaa. Yhtäkkiä hän saa järjettömän idean: hän aikoo luoda uudenlaisen sirkusesityksen – Villin Lännen Shown! Tosin hänen täytyy ensin opetella jotain mitä hän ei ole moneen vuoteen tehnyt – henkeäsalpaavia sirkustemppuja!

Barbaari ja geisha: John Hustonin ohjaama Barbaari ja geisha on upea seikkailuelokuva, jossa juonittelu ja romantiikka kietoutuvat yhteen historiallisessa ympäristössä. Tässä romanttisessa seikkailuelokuvassa nähdään legendaarinen John Wayne! Vuonna 1856 amerikkalainen diplomaatti Townsend Harris (John Wayne) suuntaa kauppaneuvotteluihin Japanin vihamielisen hallinnon kanssa. Esteet, vaarat tai edes kuvankaunis nuori geisha Okichi (Eiko Ando) eivät pysty pysäyttämään häntä tässä vaikeassa tehtävässä.

Lännen hurjapäät:  Karjaparoni yrittää lännen ohella kesyttää sekä äkäpussimaisen vaimonsa että vilkkaan tyttärensä.John Wayne vetää perusvarman, mutta karismaattisen suorituksen McLintockina ja on selvästi koko porukan paras näyttelijä. Katherinen roolissa nähtävä Maureen O'Hara on roolissaan hyvä ja juuri sellainen kuin pitää olla. Devlin Warrenia näyttelevä Patrick Wayne hoitaa hommansa hienosti ja näin tekee myös Becky McLintockin roolissa oleva Stefanie Powers.

Tulikenttien miehet:  Valkokankaan legenda John Wayne esittää Chance Buckmania, värikästä teksasilaista, joka sammuttaa tulipaloja öljykentillä eksoottisissa paikoissa ympäri maailmaa. Mukanaan hänellä on ryhmä, johon kuuluvat Jack Lomax (Jay C. Flippen), Joe Horn (Bruce Cabot) ja hänen apulaisensa Greg Parker (Jim Hutton). Öljypalojen sammuttamisen välissä Chance haikailee entisen vaimonsa perään. Madelyn jätti miehensä tämän vaarallisen elämäntavan vuoksi. Gregillä on kädet täynnä pokeripöydässä ja makuuhuoneessa Chancen pippurisen tyttären Tishin (Katharine Ross) kanssa.

Valloittaja: John Wayne näyttelee heimopäällikkö Temüjinia, joka tunnetaan myös Tsingis-kaanina! Tataarit tappoivat Temüjinin isän, mistä asti heimot ovat olleet sotajalalla. Eräällä ryöstöretkellään hän kaappaa tataaripäällikön tyttären Bortain (Susan Hayward). Tämä punatukkainen vanki puolestaan varastaa Temüjin sydämen, asettaen heimopäällikön vaikean valinnan eteen.

Postikulut: 2,60 euroa (tavallista Blu-ray-koteloa hieman paksumpi kotelo, tämän tuotteen kanssa ei kirjeeseen mahdu enää toinen DVD/blu-ray)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 13:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.