Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

hyväkuntoiset

GOMMI JA POMMI ( 24 x 10 min )
Gommi ja Pommi syntyivät vuonna 1988. Silloin ne ilmestyivät ensi kertaa televisioruutuihin. Koska katsojat innostuivat aiheesta, M.A. Numminen kirjoitti kaikkiaan noin 60 pientä seikkailua jänikselle ja kissalle. Ja lisää eläimiä ilmestyi mukaan, kuten tässä mukana olevat kaksi possua ja koira. Laulut M.A.:n laatimia ja sovitukset ovat Pedro Hietasen ja Mika Siekkisen käsialaa.

MALTTI JA VALTTI ( Kesto 170 min. )
Miten sujuu liikennepoliisien Maltin ja Valtin joulun vietto? Tutut ystävyksemme Maltti (Jerry Mikkelinen) ja Valtti (Jussi Ollila) saavat unelmiensa tehtävän Lapista. Latupoliiseina he saavat hiihtoliikenteen valvonnan lomassa nauttia päivät pitkät talvisesta luonnosta ja viettää illat erämajoissa salapoliisiromaaneita ahmien.
Suunnitelmat sotkee kuitenkin yllättävä lumimyrsky, joka saa karttamestari Valtinkin eksymään reitiltä. Myräkän keskeltä pilkottaa kutsuva valo, vaikka kartan mukaan asutusta ei pitäisi olla mailla halmeilla. Pian Maltti ja Valtti tupsahtavatkin komean vanhan kivilinnan porteille. Molempien yllätykseksi majatalon pullea isäntä (Santtu Karvonen) tempaisee oven auki ja ilmoittaa heidän olevan myöhässä. Mestarietsiviä onkin jo odotettu!
Hämmennyksestä selvittyään Maltti ja Valtti huomaavat joutuneensa keskelle jouluista seikkailua. Majatalon lahjahuoneeseen on murtauduttu ja kaikki joululahjat on vohkittu. Kukaan jokajouluisista vieraista ei tunnusta tekoa, mutta ilmiselvää on, että myrskyn aikana kukaan ei ole päässyt talosta sisään eikä ulos. Joku heistä on siis tempauksen takana.
Päivien kuluessa Maltti ja Valtti selvittävät mitä kummallisimpia arvoituksia. Kuka on tornissa asuva salaperäinen nainen? Osaako Lucia-neito siivota? Kuka sujauttelee oven ali nimettömiä vihjelappuja? Onko Valtilla hevosen voimat? Milloin ulkona mylvivä myrsky loppuu?
Yösijan lisäksi Maltti ja Valtti saavat majatalossa uuden tehtävän, joka on latupoliisinkin virkaa mahtavampi. Vihdoin heistä tulee ihka oikeita salapoliiseja! Tästä on tulossa kaikkien aikojen seikkailu! Paras joululahja, jota Maltti ja Valtti voisivat ikinä toivoa, mutta onnistuvatko tuoreet salapoliisit löytämään lahjat ennen jouluaattoa?

HISTAMIINI - JOULUKALENTERI ( 24 x 12 min )
Titiina ilmestyy yllättäen Histamiinin talliin, ja aluksi Histamiini luuleekin Titiinaa omaksi peilikuvakseen. Pian Histamiinille paljastuu kuitenkin, että kyseessä onkin varsin viehättävä punaharjainen tamma. Titiina on kuitenkin varsin murheellinen, vaikka joulu on tulossa. Titiinan huolen salaisuus paljastuu pikkuhiljaa tallin väelle. Titiina ei olekaan kuka tahansa marionettihevonen vaan suuri taiteilija. Taiteilijat voivat kuitenkin olla hyvin herkkiä. Siinäpä Titiinan surun salaisuus piileekin. Histamiini ystävineen tulee Titiinan avuksi ja tallissa vietetään lopulta onnellinen joulu. Ylen kaikkien aikojen suosituimmaksi joulukalenteriksi valittiin Elävän arkiston äänestyksessä Histamiinin joulukalenteri. Joulukalenteri on alun perin jo vuodelta 1985, mutta tämä uusittu ja lyhennetty versio on vuodelta 1992. Joulukalenterissa seikkailee tuttu Histamiini-hevonen, joka yhdessä tallitonttu Rämäkän kanssa tutustuu myös vanhoihin uskomuksiin ja perinnetarinoihin. Vieläkö muistat Histamiinin ja tallin satuelämän?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2024 12:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.