Kuvaus

joulukoristenauha tuo juhlan tunnelmaa kotiin. leveä ja tuuhea koristenauha heijastaa valoa kauniisti ja lisää ylellisyyden tuntua joulun aikaan.  hyvä kunto, tuuhea ja upea kultapunos. Katso millainen määrä: pituudet 2kpl 190 cm nauhaa, 140 cm ja 250cm, yhteensä 7,70 metriä. Weiste retro malli.

Upea täyteläisen kullanvärinen ja nauhakin itsessään näkemieni sarjojen niistä tuuhein. Kulkee kirjepostissa kotiinkantona 3,90€ lähetyksenä.

Kaapin tyhjennyksessä lähtee monia vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä tuotteita myyntiin, katso kaikki myynti tuotteeni. Sivullani on myynnissä useita vintage joulukoristeita 80 ja 90-luvuilta.

Avainsanoja: maalaisromanttinen, tilda, boheemi, klassinen, joulukoriste, kuusenkoriste, joulukuusenkoriste

Katso myös sivultani Englantilaisten sisustustalojen sisustuskankaita ja sisustuskangas näytekirjoja suunnittelijalle, sisustajalle, sisustus silkkiä, Sarikangasta - kokeile myös verhoiksi ja pöytäliinoiksi, tapetti, bordi. Ompelijalle... tuunaa, askartele , sisustus, koru, helmet, torkkupeite, verhot,  Laadukas tunnetun Englantilaisen sisustustalo Osborne&Littlen sisustuskangas -useita, verho, pöytäliina, tekstiilit,  Designer Guild, Laura Ashley, Burberry

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 81 vrk 11 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 81 vrk 11 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.