Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kotirintama 1939-1945 kertoo Suomen kotirintaman ponnisteluista raskaiden sotavuosien aikana. Kotirintaman panos sotavuosista selviytymisessä oli ensiarvoisen tärkeä, sillä ilman kotirintamalla tehtyä työtä Suomi ei olisi pystynyt sotimaan menestyksellisesti ylivoimaisia vihollisiaan vastaan.
Kotirintama 1939-1945 kuvailee yksityiskohtaisesti ja runsain valokuvin kotirintaman pommituksia ja ajan niukkaa taloutta konsteineen ja korvikkeineen. Kirjassa kerrotaan myös sodan säännöstelytaloudesta mustine pörsseineen. Kirjan sivuilla esiintyvät sota-ajan lapset ja nuoret, joista monet lähetettiin maaseudulle sukulaisten luo sotaa pakoon tai aina ulkomaille asti. Sota-ajan evakkojen tarina tulee lukijalle myös tutuksi ja oman lukunsa ovat saaneet myös sotatoimia aktiivisesti tukeneet rintamanaiset. Kirjassa kerrotaan myös sota-ajan vapaa-ajan vietosta, johon kuuluivat kirjeiden kirjoittaminen, matkustelu eikä pieni ilonpitokaan ollut pahasta kaiken kurjuuden keskellä.
Kotirintama 1939-1945 kertoo kotirintaman kronikan ja esittelee tärkeitä sota-aikaisia lukuja.
Kotirintama 1939-1945 on runsaasti kuvitettu kirja, joka teksteineen ja valokuvineen tuo lukijan eteen sen maailman, jossa suomalaiset kotirintamalla sotavuosina itsenäisyytemme eteen ponnistelivat.

Vähäheikkilän Kustannus 2002, 1p., 304s, kovakantinen (kansipaperilla), erittäin hyväkuntoinen.

Kotirintama II - sotavuosien Suomi naisten ja lasten silmin vie lukijansa vuosiin 1939-1945, jolloin suomalaiset taistelivat kynsin hampain jokapäiväisestä elämästään sodan, pulan ja puutteen keskellä. Tässä teoksessa kuvataan arkielämää ja tapahtumia Suomen kotirintamalla noina historiamme ankarimpina vuosina. Kotirintaman elämään pureutuvaa tekstiä täydentää yli 400 ainutkertaista valokuvaa.

Vähäheikkilän Kustannus 2003, 1p., 304s, kovakantinen (kansipaperilla), erittäin hyväkuntoinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.5.2024 9:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.