Kuvaus

Mecco merkkinen upea juhlapuku kauden juhliin tai vanhojen tanssimekoksi

Upea puku jonka materiaaleina on upeaa organzaa ja unelmaista silkkisatiinia, koristeena strassimaisia ”lasihelmiä”. Mekon kokonumerointi on 38 –  44, mittalaajuus on mahdollista takana olevan laajan lippaosan leveyden vuoksi (20cm), joka on mekon selkäosassa joka jää piiloon sen päälle tulevan nyörityksen alle eli mekko kiristetään nyöreillä juuri oikean kokoiseksi. Nyöritys ”nyöri” on mustaa sifonkia, joka sisältyy mekkokaupan mukaan (ei näy kuvissa -pyydä lisäkuvia). Helmassa on kaksi sifonki kerrosta ja alushame.

Mekon hinta ostettaessa 389€, nyt saa edullisesti täysin uudenveroisen juhlapuvun. Tämä on kerran käytetty.

Mittoja saumasta saumaan pienessä koossa: kainalo – kainalo 38cm, vyötärö – vyötärö 33cm, vyötärö olka korkeus 39cm, vyötärö-helma pituus 110cm (helposti lyhennettävissä, jos tarve). Huomaa, että takaosan 20cm levyinen lippa antaa mittaväljyyttä, jopa kokoon 38 - 44 asti!

Takaosan ”lipan” leveydestä kokojoustoa esimerkiksi +12cm yllä oleviin mittoihin lisättynä (vartalonympärystä), onnistuu oikein hyvin. Lipan täysleveys on 20cm, se antaa paljon mittajoustoja ja nyörillä saat mekon millilleen juuri sinun kokoiseksi. Katso 4.s kuva, takaosan lippa näkyy ollen kuvassa ilman nyöritystä ja kuva 5. nyöritettynä. Halutessa mekon laajan helmat saat näyttävästi esiin vannehameella (ei sisälly kauppaan).

Valmistaja ohjeistaa: Käytä mitatessa kevyitä rintaliivejä, ei paksuja toppauksia. Yläosan sisäpuolen vuori on iholle miellyttävän satiinipintainen. Yläosa on myös tukevan kotelomainen, joka ei  välttämättä tarvitse rintaliivekä korsettimaisuutensa vuoksi.

Puvun huolto: jos puku on rypyssä lähetyksen tai pakkauksen jäljiltä, niin laita puku henkarille roikkumaan ja suihkuta suihkepullosta vettä - anna kuivua ja puku suoristuu itsestään. Kuvaukseen mekko on otettu suoraan säilytyspakkauksesta ja on kuvassa ryppyinen sen vuoksi. Saa helposti huippusileäksi.

Tässä on mecco.fi sivuilta lainattu teksti: Todella upea vanhojentanssipuku, jonka materiaalina on käytetty erittäin korkealaatuista organzaa ja silkkisatiinia. Kaikki pukumme ommellaan alusta loppuun käsin.

Avainsanoja: boheemi, klassinen, käsin tehty, sifonkinen, laaja helmainen, koristeellinen, ylellinen, tanssiaispuku, kesä, joulu, uusivuosi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 62 vrk 21 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

129 € Sulkeutuu 62 vrk 21 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.