Kuvaus

Jukka Ropponen : Jääkiekkomaalivahdin käsikirja : moderni maalivahtipeli ja harjoittelu

Kirja on käytännönläheinen opas, joka tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa maalivahdeille, maalivahtivalmentajille sekä joukkueiden valmentajille, jotka haluavat auttaa maalivahtejaan paremmin sekä maalivahtien vanhemmille.

Kirja lähestyy maalivahtipelin rakentamista kokonaisvaltaisesti. Teoksessa ei neuvota suoraan oikeita tekniikoita, vaan käydään läpi tarkasti se, kuinka maalivahtipeliä ja maalivahteja analysoidaan jatkuvasti yksilöinä. Tätä kautta on mahdollista jatkuvasti kehittää harjoitusmetodeja sekä kullekin yksilölle sopivia tekniikoita.

Maalivahdit ovat aina yksilöitä. Mitä vanhemmasta tai korkeammalla tasolla pelaavasta maalivahdista on kyse, sitä yksilöllisempää tulee kaiken harjoittelun, valmennuksen ja harjoitusmetodien olla. Kirja antaa hyvä eväät siihen, miten maalivahteja tulee käsitellä yksilöinä ja kuinka jokaisen ominaisuuksista saadaan parhaat mahdolliset tulokset irti.

Oman leimansa teokselle antavat useiden ammattimaalivahtien kirjoittamat näkemykset ja kokemukset eri maalivahtipelin osa-alueista. Kirjan esipuheen on kirjoittanut kymmenen NHL-kauden ajan Jukka Ropposen valmennuksessa ollut Niklas Bäckström.

Jukka Ropponen on yksi Suomen kokeneimmista ja menestyksekkäimmistä maalivahtivalmentajista. Yli 30 vuotta kestäneen valmennusuransa aikana hän on valmentanut maalivahteja Suomen lisäksi Kanadassa, USA:ssa, Venäjällä ja Sveitsissä. Urallaan hän on saavuttanut mm. 3 Euroopan, 2 Suomen ja 2 Sveitsin mestaruutta sekä voittanut ainoan kerran pelatun alkuperäisen Champions Hockey Leaguen mestaruuden 2009 sekä Victoria Cupin.

ISBN: 9789526618814

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 28 vrk 23 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12,90 € Sulkeutuu 28 vrk 23 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.