Kuvaus

Kaksi Juha Vuorisen Juoppohullun päiväkirja-sarjaan kuuluvaa pokkaria a) Juha Vuorinen: Tolppa-apina. Juoppohullun päiväkirja 2; b) Juha Vuorinen: Myrkky-Vuodet. Juoppohullun päiväkirja (1998-2000)

  • HINTA: 1 euro per kirja + toimituskulut seurattavana pikkupakettina postilaatikkoon 6 euroa: Molemmat kirjat 2 euroa + pikkupaketti = 8 euroa TAI kirjeenä (ilman seurantaa: Huomio: en vastaa postin mehd. hukkamista kirjeistä) 3 euroa (esim. Molemmat kirjat 2 + kirje 3 = 5 euroa)
  • (HUOMIO: Esim. 7 euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. huumori - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Ilmoita myyjälle mikäli haluat osta vain toisen kirjoista ja haluatko pakettina vai kirjeenä. Maksa kirja/kirjat ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

a) Juha Vuorinen: Tolppa-apina. Juoppohullun päiväkirja 2;

  • Diktaattori  kustannus; 2003: pokkari; 175 sivua
  • ok kuntoinen  käytetty kirjat

Tolppa-apina on kulttiteokseksi nousseen Juoppohullun päiväkirjan jatko-osa. Kirjan päähenkilö Juha Berg seikkailee seksinälkäisten naismatkustajien, itsestään syttyvien ryssien ja huumerikollisten parissa. Kuvioista eivät oki ole poistuneet vanhat ryyppykaveritkaan: Idioottimainen läskivuori Kristian ja sotahullu sadistipervoilija Mikael.

Vaan miten pärjää palveluammatissa karski suomalainen mies, joka ei kuuntele vittuilua keneltäkään.

b) Juha Vuorinen: Myrkky-Vuodet. Juoppohullun päiväkirja (1998-2000)

  • Diktaattori  kustannus; 2004: pokkari; 96 sivua
  • ok kuntoinen  käytetty kirjat

Kulttikirjasarjaksi nousseen Juoppohullun päiväkirjan rähmäiset antisankarit kompuroivat nyt Vuorisen netissä ja aikaisemmissa kirjoissa julkaisemattomissa tarinoissa. Osan
tarinoista Vuorinen kirjoitti Myrkky-lehteen, jossa ne julkaistiin jo joskus viime vuosisadalla. Myrkky-vuodet sisältävät myös paljon aikaisemmin julkaisematonta materiaalia. Mitä tapahtuu kun Pikku-Juha joutuu Punainen Jorma Ltd:n mainoskirjeiden kohteeksi? Syntyvätkö kaupat? Tämänkin, kuten aikaisempienkin pokkarimenestysten kuvittamisesta voidaan syyttää "sarjakuvataiteilija" Pastori Kärmettä.

hakusanat: ronski huumori seksi alkoholi satiiri satiirit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 12 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 15 vrk 12 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.