Kuvaus

Setti. Kaksi kovakantista kirjaa.

Justina Robson: Kvanttipainovoima 1 Aitoa Peliä (Jalava 2013)
Justina Robson: Kvanttipainovoima 2 Panoksena sielu (Jalava 2014)

Justina Robsonin uusi kirjasarja keittää scifistä, fantasiasta, chick litistä ja agenttiromaanista keitoksen, joka ei päästä otteestaan.

---------------------------
Justina Robson: Aitoa peliä (Kvanttipainovoima, #1)
Jalava 2013
Alkuteos 'Keeping It Real' ilmestynyt 2006.

Vuoden 2015 kvanttiräjähdys muutti kaiken: aiemmin Maana tunnetusta maailmasta avautui reittejä toisiin todellisuuksiin. Nyt, kuutta vuotta myöhemmin, ihmiskunta elää rinnan muun muassa haltioiden, demonien ja elementaalien kanssa. Haltiat ovat outoja, eroottisia ja todella kyllästyneitä Taru sormusten herrasta -viittauksiin. Demoneista on parasta vain pysyä erossa. Taikuus on todellista ja vaarallisempaa kuin teknologia.

Erikoisagentti Lila Blackin keho on puoliksi lihaa ja luuta, puoliksi metallia: huippuaseistettu, tekoälyllä varustettu kyberkoneisto, jota hän vaivoin hallitsee. Kun Lila ja haltiarocktähti Zal joutuvat keskelle valtapoliittisia juonitteluja ja maagisen Pelin pauloihin, voiko Lila luottaa enää edes sydämeensä?

---------------------------------------------------
Justina Robson: Panoksena sielu (Kvanttipainovoima, #2)
Jalava 2014
Alkuteos 'Selling Out' ilmestynyt 2007.

Sitten vuoden 2015 kvanttiräjähdyksen ihmis­kunta on elänyt rinnan muun muassa hal­tioiden, demonien, haamujen ja elementaa­lien kanssa. Myös erikoisagentti Lila Black on kokenut kovia: Hänen perheensä luulee häntä kuolleeksi. Hänen kehonsa on huippuaseis­tettu, tekoälyllä varustettu koneisto. Hänen rinnassaan elelee kuollut haltia. Hänen poika­ystävänsä on menestynyt haltiarocktähti, joka on puoliksi demoni.

Muuta hän ei kaipaakaan kuin työtehtävää helvetissä.

Demonit ovat aistillisia, väkivaltaisia, vallanhimoisia, arvaamattomia ja huvittelun­ haluisia. Lilan niskaan satelee naimatarjouksia, salamurhayrityksiä ja haasteita kaksintaistelui­hin, mutta Demonia osoittautuu jopa moni­ mutkaisemmaksi kuin Lila on kuvitellut...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 13 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 100 vrk 13 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.