Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

k, Dava Sobel - Galileon tytär. Tiedettä, uskoa, rakkautta

Maailmanlaajuinen bestseller! Galileo Galilein (1564-1642) vanhimman tyttären, Maria Celesten kirjeet isälleen rakentavat vaikuttavan kuvan niin rohkeasta, maailmankäsitykseemme ratkaisevasti vaikuttaneesta nerosta, kyynisestä poliittisesta pelistä maailman korkeimmassa valtakeskuksessa kuin tavallisten kansalaisten elämästä, arjesta ja juhlasta 1600-luvun kuohuvassa Italiassa. "Kyseessä on populaari historiateos, ehdottomasti hyvä tapa tutustua Galileihin ja aikakauden tieteellisiin ihmeisiin, siinä sivussa kuuluisan miehen tyttäreenkin."
-- Anu Lahtinen, Agricola

"Nostamalla esiin Galileon tyttären Dava Sobel vihjaa, että kirkkohistorian merkitystä kannattaa etsiä myös aikakirjojen marginaaleista, niiden luota, jotka valitsivat vallasta, julkisuudesta ja tiedostakin luopumisen tien. ... Juhani Lindholmin käännös on rikasta, värikästä ja nautittava suomea."
-- Osmo Pekonen, Helsingin Sanomat

Galileo's daughter
suomentanut Juhani Lindholm

ISBN 9524591308 nidottu
Loisto, Otava 2002, 2. painos
423 sivua : kuvitettu, karttoja ; 18 cm

elämäkerrat kirjeet tähtitiede astrofysiikka avaruustutkimus tähtitieteilijät nunnat tieteentekijät tiede uskonto ristiriidat historia Italia

Siisti ja hyväkuntoinen pehmeäkantinen kirja. Ei merkintöjä, mutta joidenkin sivujen kulmissa on lievää taittumaa / pyöristymää

Painoa 268 grammaa. Mahdollinen postitus halvimmillaan hyvin suojattuna pienessä Helposti-kuoressa

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,34 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 20:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.