Kuvaus

k, Joanne Harris: Sinisilmä

42-vuotias lääkintävahtimestari B. B. asuu äitinsä luona Yorkshiren maaseudulla. Hänen sosiaalinen elämänsä rajoittuu internetin sivustolle badguysrock. Siellä hän kyttää Albertinea, jonka kanssa hänellä on yhteinen menneisyys, ja hautoo synkkiä suunnitelmia. Äidin ja pojan traumaattinen suhde, veljesten vihanpito ja sokean lapsineron sydämeenkäypä kohtalo ovat keskeisessä osassa, kun totuus vinksahtaneesta perheestä alkaa raottua.

Alkuperäinen titteli: Blueeyedboy / J. Harris
suomennos Katariina Kaila
Otava, Keuruu, 2010
Sarja: Seven
Sivuja: 463
Kieli: suomi
ISBN: 9789511252467

Genre: Romanttiset kirjat

Lähes uudenveroinen pehmeäkantinen kirja. Ei merkintöjä tai taittuneita sivuja. Etukanneesa tarjoustarra ja takakannessa ilm. R-kioskin palautustarra.

Painoa 289 grammaa, paksuutta 3,0-3,1 cm. Mahdollinen postitus saattaa onnistua täysin suojaamattomana pienessä Helposti-kuoressa, mutta lähetys mieluummin Smartpost-pakettina.

POSTIKULUT, NOUTO, YM.
Postitus enintään todellisten postikulujen suuruisena. Toimituskuluina on ilmoitettu kohteen halvin mahdollinen postitushinta, vaikka tämä ei ole esimerkiksi postikorttien kohdalla aina suositeltavin vaihtoehto joko olemattoman tai täysin puuttuvan suojauksen vuoksi.

Huutoja voi kerätä yhteen isommaksi kirje- / pakettilähetykseksi, jolloin postitus saattaa tulla halvemmaksi. Lisätietoja Postin hinnat-sivulla.
Ostaja maksaa huudon lisäksi mahdolliset postikulut etukäteen tililleni tai rahat käteen noudettaessa.

Yritän postittaa huudot mahdollisimman hyvin suojattuina parin kolmen (2-3) päivän kuluessa nähtyäni maksusuorituksen tililläni.
SENDING ABROAD / OVERSEAS
Sending abroad / overseas under current Finnish postal rates
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 16 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,40 € Sulkeutuu 70 vrk 16 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.