Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä

 

Kadonnut / The Missing (3DVD) uusi ja muoveissa

Kadonnut on jännittävä ja koskettava 8-osainen brittisarja vuodelta 2014. Sarja kertoo jokaista vanhempaa sydänalasta kouraisevan tarinan siitä, mitä tapahtuu kun lapsi katoaa.

Hughesien perhe: isä Tony (James Nesbitt), äiti Emily (Frances O'Connor) ja 5-vuotias Oliver-poika (Oliver Hunt) ovat lomalla Ranskassa. Tonyn ja Oliverin iltaretki uima-altaalle muuttuu painajaiseksi, kun Oliver katoaa sankasta ihmisjoukosta kuin savuna ilmaan.

Vuodet vierivät, ja syyllisyyttä Oliverin katoamisesta poteva Tony jatkaa etsintöjään epätoivoisesti. Viimein hän saa vihjeen, joka johtaa pojan jäljille. Avukseen omiin tutkimuksiinsa hän maanittelee tapausta vuosia sitten tutkineen poliisin, jo eläköityneen Julien Baptisten (Tchéky Karyo).

Kehuttu Kadonnut sai Golden Globe -ehdokkuudet parhaasta television minisarjasta sekä parhaasta naispääosasta minisarjassa. Parhaan miespääosaesittäjän BAFTA-ehdokkuuden puolestaan nappasi Nesbitt roolistaan Tony Hughesina.

Pääosissa: James Nesbitt, Frances O'Connor, Tcheky Karyo, Jason Flemyng, Emilie Dequenne, Saïd Taghmaoui, Titus De Voogdt

Valmistusvuosi: 2014

Kesto: noin 8 h

Bonukset

  • Inside The World Of The Missing
  • Time Changes All
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 22 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 7 vrk 22 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.