Kuvaus

Pappi Kai Sadinmaan uutuusteos on vahva yhteiskunnallinen ja kirjallinen kannanotto.

Kädessäsi on kirja tästä ajasta. Yhteiskunnan turvaverkot repeytyvät, ihminen on yksin ja oman onnensa varassa. Kirkko ei protestoi, vaikka Jeesus Nasaretilainen itse oli täynnä kapinaa pikkuvarpaan kärjestä hiustupsuun. Poliittinen ja taloudellinen eliitti tarvitsee syntipukkeja hämärtääkseen yhteiskunnan eriarvoiset rakenteet ja suoranaisen riiston. Köyhät, työttömät, vanhukset ja turvapaikanhakijat kaivetaan esiin syyllisiksi, kun talous sakkaa. Ilmestyskirja on Kai Sadinmaan uskonpuhdistus reformaation 500-vuotisjuhlan hengessä. Vastustamaton visio näyttää maailman kaikessa karmeudessaan, mutta kaiken pimeyden keskeltä löytyy myös toivo.

Kai Sadinmaa on helsinkiläinen pappi ja kirjailija. Sadinmaan edellinen kirja 10 käskyä kirkolle herätti valtavaa huomiota ja sai raivoisat kritiikit. Maaliskuussa 2017 Sadinmaasta kanneltiin Helsingin hiippakunnan tuomiokapituliin, koska hän oli vihkinyt samaa sukupuolta olevia avioliittoon.
 

Kuvan pehmytkantinen kirja. Isompi kuin pokkarikoko.

KUNTO  oikein hyvä käytetty / jopa erinomainen. Ei merkintöjä.

TOIMITUS kirjepostin mukana (suojataan paperilla mahdollisuuksien mukaan). Kirjeissä ei ole seurantaa.

Kuuskulma toimii ainoastaan verkossa. Tuotteissa ei siis ole noutomahdollisuutta. (Lukisithan muutenkin ohjeistuksen - sekä esimerkiksi postitusaikatauluihini liittyvät tiedot ohesta.)

---------- PK AF1  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


26 €
Sulkeutuu 103 vrk 23 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

26 € Sulkeutuu 103 vrk 23 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.