Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uusi, kyllä UUSI kaiverruskone + teriä ja muuta!

Kaivertajan ja kultasepän "APU" käsi/kone toteuttamaan työtä!

Kone on erinomainen apu tasaisen ja laadukkaan, monipuolisen käsinkaiverusjäljen ja myös kultasepän istutus työn aikaansaamiseen.

Vastaavasti kahvat toimii siis mm. kivien istutuksessa, erilaisten leikausten ym. työstössä.

Erinomainen apu käsityöhön metallin ja puun kaivertamiseen, erilaiseen tarkkaan huolittelimiseen, metallin hienoon pakottamiseen muotoonsa ym. ym.

Kyllä Kiinalainen, mutta todistetusti toimii. Ovat kopioineet osaamisen jenkeiltä, kuten Japanilaiset aikoinaan ja tästä nyt edullisesti.

Alkuperäinen maksaa kuulema n. 3x enemmän, mutta tämä versio maksaa nettikaupassa E..., jotain ja siihen vero niin n. 630-650e Suomeen?

Pakettiin kuuluu siis koko kone, kaksi käsikappaletta kaikkineen, painesäädin ja jalka pedaali letkuineen.

Metallin värinen käsikappale on ammattiterille, missä on pyöreä varsi kiristimeen (pyöreään varteen saa kiinnitettyä myös istutus punsselit).

Toinen käsikappale (musta teränkiinnityspää) on tarkoitettu lähinnä perinteisille kaivertimien mallisille terille. Eli vanhoista kaivertimistasi voit tehdä tähän teriä ja yhdestä uudesta saa helposti tehtyä 2 terää tähän. Siinä on kolmion mallinen kiinnitysholkki kiristimineen.

Kaikkineen täysi ja heti toimiva paketti!

HUOMIOI, tähän pakettiin sisältyy siis lisäksi myös mukaan kuvien 4kpl ammatti teriä, missä on pyöreä varsi kiinnitykselle, mistä 3 on erilaista viisteteriä ja yksi leikkausterä. Ne ovat kaikki ammattitason teriä. Ne maksaa Suomeen tullattuna n. 60e.

Edelleen kauppaan kuuluu siis noita teriä pitäviä holkkeja 10kpl, minkä hinta on n. 7e / kpl + tulli = n. 80e. Edelleen n. tusina niihin liittyviä kuusioruuveja.

Katso video https://www.youtube.com/watch?v=IxFqWJ1YBRg

Mukaan tulevilla terillä tekee töitä pitkään, mutta niitä pitää käytön mukaan edelleen teroittaa/viimeistellä, että kaiverruksen jälki tulee olemaan ammattilaisen tekemää pienellä harjoittelulla.

Käytännössä virhe lipsujen määrä tällä koneella vähentyy ja se yllättää helposti myös vanhan ammatti kaivertajan.

Kone siis pumppaa/tykyttää säädön mukaan ja sinä vaan kuljetat vakaasti kaiverrinta haluamassasi kulmassa piirustuksen mukaan. 

 

Piirustuksen teet haluamaasi pintaan helposti seuraavasti.

Hommat valkoisen vesivärinapin ja pensselin. Maalaat kohteen alueen. Piirrät siihen lyijykynällä haluamasi kuvion tai sitten kopioit siihen kuvion? 

Kopiointi tapahtuu mm. seuraavasti:

-          kun sinulla on haluttu kaiverrettava kuva paperilla, värjää/maalaa lyijykynällä koko se alue paperin alapuolelta.

-         edelleen maalaa alusta/haluamasi kohde valkoisella vesivärillä.

-          aseta kuva kohtaan, mihin haluat kaivertaa ja teippaa se siihen kiinni

-          sitten piirrä voimakkaasti uudestaan ne ääriviivat päälle mikä haluat kaivertaa mallipaperiisi esim. lyijykynällä, niin jälki taltioituu kohteeseen, koska paperin alla on aiemmasta lyijykynämaalaamiseta grafiittia!!!

Näin haluttu jälki tarttuu vesiväripintaan. Poista paperi ja voit sitten aloittaa kuvion kaivertamisen. Kyllä voit aihetta harjoitella, koska kyseessä on vaan vesiväri ja lyijykynä.

Näillä mukaan tulevilla ammatti HSS ym. kovametalliterillä kaivertaminen onnistuu siis kultaan, hopeaan, messinkiin, kupariin, alpakkaan, tinaan ym. erittäin sujuvasti, mutta myös aseiden runkorautaan, tietysti riippuen raudasta. Puu on myös mahdollista, mutta puita on kovuuksiltaan ja syiltään erilaisia, mutta jotkut käyttävät konetta myös puun kaiverrukseen. Aihe vaatii siis oman osaamisen.

Kaivertamisen lisäksi kultasepät (ja myös kellosepät) käyttävät konetta työssään siis mm. istutuksiin, missä eri punsseleilla pakotetaan ainetta siirtymään kivien päälle. Kone toimii siinäkin tarkoituksessa erinomaisesti ja sen voimaa voi siis säädellä kuhunkin tarkoitukseen.

Lahdesta voi noutaa sovittuna aikana tai posti Matkahuollon kautta 13e. Yritän pakata hyvin, styroksiin ym, siis niin, kuin toivoisin itselleni pakattavan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


449 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.4.2024 20:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.