Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvienmukainen ja kuntoinen erikoislehti. Lehden kunto lähes uudenveroinen...laitan hyvä. Ei ryppyjä..tai no pientä kansikulumaa ei taittteita paitsi alakulma oikealla parilla-kolmella eka sivulla, ei leikottu mitään, ei piirroksia.. Asiaa ja kuvia vauvasta isompiin lapsiin. Mielenkiintoinen 35 vuoden takainen asialehti. Paljon tietoa ja kasari ajan kuvia. Kuvassa 2 lehden sisältöä. Sivuja 100. 1980 luvun lehtiä on tulossa lisää myyntiin, voi myös kysellä jos jotakin tiettyä numroa etsii.

Kirjeenä ilman isompaa tukea 4,90.  Paremmin pakattuna pakettina matkahuollon kautta 5.50 johon mahtuu jo useampia lehtiä. Matkahuollon huutopaketti 7.95 € johon  kuljetushintaan saa kaikki mitä haluaa yhteen lähetykseen sivuiltani ostaa..eli paketin kuljetusmaksu ei nouse isommaksi. Jos saa lähetettyä edullisemmin, niin aina toki sen edullisimman mukaan. Voi keräillä pakettia. 

Sivuillani myös muita tarroja, kiiltokuvia, merkkejä, postimerkkejä, kortteja, kirjoja, leluja ym..  Laitan lisää aina kun ehdin.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 17:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.