Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. KAKSONEN. 2002 Kariston Horoskooppipokkarit. 114-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Horoskooppipokkarit esittelevät hauskasti ja perusteellisesti kunkin tähtimerkin ominaisuuksineen ja luonteenpiirteineen. Vinkkejä on tarjolla niin ammatin- kuin kumppanin valinnassa, ja onpa mukana viisaita ajatuksia tähtimerkin vaikutuksesta lapsena ja vanhempana olemiseenkin. Kirjassa on lisäksi kätevä horoskooppikohtainen syntymäpäiväkalenteri sekä perustiedot kiinalaisesta horoskoopista. Horoskooppipokkarit -sarjan teosten materiaali on aiemmin julkaistu kirjoissa Joka kodin horoskooppi (1995) ja Suuri horoskooppikirja (1998).

 

2. HOROSKOOPPIKIRJA. Toimittanut Johanna Immonen. 2002 Kariston Pokkaristo-sarja 7. painos). 120-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti. ei merkintöjä.

Horoskooppikirja (1997) sisältää tiedot kaikista kahdestatoista länsimaisesta horoskooppimerkistä selitettyinä: luonteenpiirteet, rakkauselämä, työelämä ja terveys sekä yhteensopivuus muiden tähtimerkkien kanssa. Mukana on myös kiinalainen horoskooppi.

 

3. Heikki Siltala: UNIKIRJA. 2005 Karisto, Pokkaristo (10. painos). 120-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä, takakannessa marketin hintatarra [7.99].

Unikirja (1. painos 1996) on ilmestynyt alkuaan nimellä Joka kodin unikirja (1993). Teokseen on koottu keskeisin unen näkemistä ja nukkumista koskeva tieto. Tärkein osuus on unien tulkinnalla. Yleisimpien uniteemojen lisäksi aakkosellinen unitulkinta-opas antaa lukijalle paremmat mahdollisuudet ymmärtää uniaan ja on avain myös ihmisyyden laajempaan ymmärtämiseen.

Vietämme kolmasosan elämästämme unien salaperäisessä maailmassa. Unikirjassa pyritään antamaan mahdollisimman monipuolinen kuva meitä kaikki kiinnostavasta ilmiöstä: unesta. Kirja pyrkii ottamaan huomioon eri näkökulmia unien tarkastelussa. Eri kulttuurit ja uskonnot samoin kuin eri tieteet psykologiasta kliiniseen lääketieteeseen hahmottavat unen näkemistä hieman toisistaan poikkeavalla tavoilla, vaikka toisaalta yhtenäisiäkin piirteitä on erittäin paljon. Kaikilla näillä lähestymistavoilla on kuitenkin oma tärkeä arvonsa, joten olisi vahingollisen yksipuolista keskittyä vain yhteen näkökulmaan. Unikirjan toimittamisessa käytetty lähdekirjallisuus on luetteloituna kirjan lopussa.

Unikirjan alkuluvuissa käydään läpi sitä perustaa, jonka unennäkeminen vaatii, eli nukkumista ja siihen liittyviä häiriöitä. Tämän katsauksen tarkoituksena on selventää lukijalle unennäkemisen luonnollisuutta normaalina fysiologisena ilmiönä. Kolmannessa luvussa tarkastellaan unen ja luovuuden suhdetta ja neljännessä käsitellään keskeisiä unihäiriöitä. Viidennessä luvussa luodaan historiallinen katsaus. Käydään lävitse ihmiskunnan eri uskonnollisten ja kulttuurillisten vaiheiden suhtautumista unien näkemiseen. Seuraavassa eli kuudennessa luvussa käsitellään psykoanalyyttisen teorian osuutta unien tulkintaan. Seitsemännessä luvussa on lueteltu keskeiset uniteemat ja kahdeksannessa luvussa on aakkosjärjestyksessä yleisimmät unitulkinnat, liittyvät ne sitten esineisiin, asioihin, ihmisiin, eläimiin, toimintaan tai tunnelmaan.

Heikki Siltala on julkaissut teokset Joka kodin unikirja (1993; nimellä Unikirja 1996) ja Helsinkiläiset reservinaliupseerit 60 vuotta isänmaan asialla (1995) sekä yhdessä Martti Alkion kanssa teoksen Keimola: Moottoristadion joka melkein katosi (1999).

 

4. Jonathan Sternfield: RAKKAUDEN TÄHTITAIVAS. 2001 (7 päivää). 93-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Rakkauden tähtitaivas (2001) on astrologinen käsikirja elämäntoverin löytämiseksi. Kirjassa on kolme osaa: (1) Rakkaus on kirjoitettu tähtiin, (2) Kaksitoista eläinradan merkkiä, kaksitoista rakastajatyyppiä ja (3) Eläinradan merkkien yhteensopivuus – vaikeasti syntyvä liitto. Opas paljastaa persoonallisuutesi eri puolet, aistillisuutesi, voimasi ja heikkoutesi. Kirjasta löydät eläinradan kaikkien merkkien astrologiset kuvaukset. Mukana ovat myös viettelyohjeet, joita voit soveltaa juuri itsellesi sopivaan henkilöön. Opas paljastaa mahdollisuutesi rakkauselämässä ja saa suosiolliseksi vaikeastikin tavoitettavan rakastetun.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 23 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 30 vrk 23 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.