Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uudenveroisessa kunnossa oleva kannettava tietokone. Sopii suhteellisen monipuoliseen käyttöön, esimerkiksi työ- ja opiskelukäyttöön.

Tilattu 11/2023, joten tilausnumero Poweriin löytyy ja takuu 2 vuotta. Käytetty aktiivisesti vain 1-2 kuukauden verran.

* Intel® Core™ i5-1035G7, Intel® Iris® Plus -grafiikkapiiri
* 16 Gt RAM, 256 Gt M.2 SSD
* 15,6" Full HD -näyttö, IPS-paneeli
* USB-C 3.2 Gen 1 (virransyöttö, tiedonsiirto ja DP Alt Mode)
* microSD-kortinlukija
* HD-webkamera
* Windows 11

Luotettava suorituskyky

Sulavan suorituskykyyn päivittäistä työskentelyä varten varmistaa 10. sukupolven Intel® Core™ i5-1035G7 -prosessori integroidulla Intel Iris Plus Graphics -näytönohjaimella. Tietokoneessa on 16 Gt keskusmuistia ja 256 gigatavun nopea SSD-tallennustila, mikä varmistaa nopean käynnistymisen ja sujuvan tiedostojen käsittelyn. Wi-Fi 5 -yhteys ja Bluetooth 5.1 varmistavat nopeat langattomat yhteydet ja tuen langattomille lisälaitteille.

Kompakti ja käytännöllinen

Kompakti, alle 2 cm paksu ja vain 1,8 kiloa painava on helposti liikuteltavissa ja vaivaton pitää mukana myös kodin ulkopuolella. Laadukkaalla ja vivahteikkaalla IPS-näytöllä varustetulla Full HD -näytöllä nautit mukavasti videosisällöistä korkealla laadulla. Sisäänrakennetun webkameran avulla pidät kätevästi yhteyttä läheisiisi ja osallistut etätapaamisiin.

Monipuolinen yhdistettävyys USB-C-liitännällä

Cepter Cloud -kannettavassa on monipuolinen USB-C-portti, jota voit käyttää niin laitteiden lataamiseen, tiedonsiirtoon kuin ulkoisen näytön yhdistämiseen. Tietokoneessa on kaksi nopeaa USB Type-A 3.2 (SuperSpeed) -liitäntää tarvitsemillesi lisälaitteille sekä HDMI-portti ulkoiselle näytölle.

Kaikki mitä tarvitset

Tietokoneessa on Windows 11 -käyttöjärjestelmä, joten pääset nauttimaan uudistetusta ja entistä käyttäjäystävällisemmästä ulkoasusta ja käyttöliittymästä. Windows 11 sisältää uusia tapoja olla yhteydessä sinulle tärkeisiin ihmisiin, uutisiin, peleihin ja sisältöön.

https://www.power.fi/tietotekniikka/tietokoneet/kannettavat-tietokoneet/cepter-cloud-256-gt-156-kannettava-tietokone/p-2349066/

Nouto, toimitus 20 km säteellä matkakuluja vastaan tai postitus.

// läppäri, laptop, pc, työasema

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


260 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.5.2024 5:47
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.