Kuvaus

Myydään Harry Potter-kirjasarjan ensimmäinen kirja kovakantisena, jossa suomentaja Jaana Kaparin nimikirjoitus sekä hänen kirjoittama päiväys. Mahtava tilaisuus Harry Potter-fanille / keräilijälle saada itselleen Viisasten Kivi-kirja, jossa mm. "Tylypahka" ja "huispaus" -sanojen luojan signeeraus!

Kyseessä on 14. painos vuodelta 2001.

Kirja on hyvässä kunnossa. Kannen kulmissa pientä valkoisuutta, kirjan sivut vuosien aikana normaaliin tapaan hieman tummuneet, etu- ja takakansilehtien reunoilla muutamat pienet alueet, joissa liimaus hieman pettämässä, viimeisellä sivunipulla sidosnauhat hieman selkeämmin näkyvillä - toisin sanoen ei mitään hälyttävää/poikkeavaa huomioiden, että kyseessä on yli 20 vuotta vanha kirja, joka on luettu muutamaan otteeseen ja säilytetty normaalisti kirjahyllyssä. Sivut ovat siistit, kirjaan ei ole tehty muita merkintöjä yllä mainitun nimikirjoituksen ja päiväyksen lisäksi. 

 

Olen kirjan alkuperäinen omistaja ja käynyt itse henkilökohtaisesti käynyt pyytämässä nimikirjoituksen kirjaan, kun Jaana Kapari vieraili koulussani.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
25 €
Sulkeutuu 15 h 25 min 26 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 25 € Sulkeutuu 15 h 25 min 26 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.