Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[0615]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos AUTOJEN ystäville.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT MYYNTIIN PALJON MUITA VASTAAVIA KIRJOJA ja toistaiseksi PK:lla 5.90e SAA TULEMAAN 10 KG tavaraa.


Kari Kyrönseppä: TÄYDELLINEN VAIHTOAUTO? 

Humoristinen muistelma kaikille autokuumeen heikentämille.

Kumpi oli ensin, ajaja vai auto? Ilmentääkö auto sinua vai perheesi odotuksia sinusta? Korvaako sitkeä autokuume puuttuvan etupenkinlämmittimen? Näitä helmapeltejä kestävämpiä kysymyksiä Kyrönseppä ruotii käytetyn auton haltijalle ominaisella hölmöllä optimismilla.

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy
Keuruu 2004

VOITTOHUUTO ja PK. 3,05e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

VOLVO - BMW - FORD - NISSAN - MERCEDES BENZ - OPEL - VOLKSWAGEN - RENAULT - PEUGEOT - TOYOTA - FERRARI - CHEVROLET - LINCOLN - PLYMOUTH - DODGE - 

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
4,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.1.2017 13:27
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset