Kuvaus

KARVINEN ELOKUVA
Pullukkakissa Karvinen (ääninä loistavat alkuperäisversiossa Bill Murray ja suomenkielisessä Martti Suosalo) kuluttaa aikaansa laiskotellen, syöden lasagnea, katsellen TV:tä ja laukoen sutkautuksia – kunnes hänen isäntänsä Esko (Breckin Meyer) rakastuu kauniiseen eläinlääkäri Liisaan (Jennifer Love Hewitt). Liisa ylipuhuu Eskon adoptoimaan rakastettavan hölmön koiranpentu Oskun, joka pistää Karvisen kissanpäivät hetkessä päälaelleen. Kaiken kukkuraksi, kun paha koirankouluttaja kaappaa Oskun on Karvisen unohdettava sohvaperunointi ja johdettava sankarillista pelastusoperaatiota!

KARVINEN 2
Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt ja Bill Murray tekevät näyttävän paluun suosikkipullukan, kissa Karvisen uudessa seikkailussa – ja tällä kertaa Englanti saa varsin kuninkaallisen kohtelun! Kyse on aivan uudenlaisesta ’Britannian maihinnoususta’ kun Karvinen (Murray, suomenkielisessä versiossa Puntti Valtonen) matkustaa Lontooseen kamujensa Eskon (Meyer) ja Oskun kanssa ja törmää omaan peilikuvaansa – aateliskissa Prinssiin, joka on juuri perinyt ruhtinaallisen linnan. Kaksikko vaihtaa paikkoja, eikä aikaakaan kun Karvinen elelee niin leveästi kuin vain hän osaa! Vain yksi asia on pielessä: viheliäinen Lord Dargis haluaa raivata Karvisen tieltään. Karvinen 2 tarjoilee tuplasti viihdettä koko perheelle… On kivaa olla kunkku!

KARVINEN HERÄÄ TODELLISUUTEEN
Seuraa pullukkakissan tassunjälkiä, kun hän syöksyy karkuun vaivatonta sarjakuvamaailmaa ”oikeaan maailmaan”, sanomalehden tälle puolen. Paetessaan tylsää sarjakuvaelämää, Karvinen huomaa nopeasti, että tosielämän kissat eivät pääse nauttimaan läheskään samoista eduista kuin sarjakuvien kissat… verenhimoisten chihuoiden ja kehonrakentajakoirien haastaessa häntä alvariinsa. Mutta apunaan uudet hiukan eriskummalliset sekä vanhat luotettavat ystävät, Karvinen oppii, että todellisuus ei ole ainoastaan oikeassa maailmassa, vaan siellä missä sydän on.

Kuvasuhde: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78.:1) (1.85:1)
Ääni: Suomi, Englanti, Tanska, Norja .... (Dolby Digital 5.1)
Tekstitys: Suomi, ruotsi,...    
Kesto: n. 1 h 17 min / 1 h 22 min / 1 h 15 min
Ikäraja: K-7 

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


13,30 €
Sulkeutuu 12 vrk 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13,30 € Sulkeutuu 12 vrk 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.