Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD pahvisella slipcoverilla suomeksi puhuttuna 

 

Kaverille ei jätetä 1 (DVD) *

Kaverille ei jätetä on suomalainen draama-komediasarja, jota on tehty kolme tuotantokautta (yhteensä 30 jaksoa). Jokainen sarjan jakso on oma tarinansa.

Sisältää seuraavat jaksot:

Velvet vision - Onko taiteilijan henkilökohtaisen näkemyksen sovittaminen kollektiiviseen megataidetapahtumaan mahdollista ilman kompromissin kaventavaa vaikutusta?

Finni - Ihmissuhdetarina, jossa pääosaa esittää finni, näppylä. Finnin kautta peilataan sekä yksinäisyyttä että kommunikoinnin vaikeutta; pienestä kärpäsestä voi kasvaa iso härkänen.

Taksikuski - Taksikuskilla on unihäiriöitä. Mutta vääristääkö unettomuus hänen todellisuuttaan, vai vääristynyt todellisuus hänen uniaan?

Kalamies Sakari - Kalamies Sakari ei ole entisensä. Vanhat ongelmat näyttäytyvät nyt uudessa valossa. On tehtävä ratkaisuja.

Asessorin mieshuolet - Farssin mustavalkoiset, vanhemman kotimaisen elokuvan naiivin puhtaat puitteet, luovat taustan leikkimieliselle ristiriidalle, jossa menneen ajan idealistiset hahmot puivat nykyihmisen ongelmatiikkaa.

____________________________________________________________

Sarja luoja: Mikko Kivinen, Taneli Mäkelä, Pirkka-Pekka Petelius

Pääosissa: Antti Litja, Anu Sinisalo, Eero Aho, Irina Björklund, Jani Volanen, Jari Pehkonen, Jukka Rasila, Kari Väänänen, Liisa Kuoppamäki, Martti Suosalo, Pirjo Moilanen, Pirkko Hämäläinen, Taisto Reimaluoto, Tommi Korpela, Toni Wahlström, Vesa Vierikko

Kesto: 5 x 40 min 

Bonukset

  • Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Taneli Mäkelän kommentit jaksoista
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


29,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.5.2024 20:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.