Kuvaus

KAVERILLE EI JÄTETÄ (DVD) KAUSI 3

Uusi, vielä kaupan muoveissa oleva DVD ja kotelo vuodelta 2007, kesto 5 x 40 minuuttia + EXTRA n. 12 minuuttia. Kieli on suomi.

"Legendaarinen KAVERILLE EI JÄTETÄ on poikkeuksellisen koskettava ja samalla humoristisia piirteitä sisältävä,  itsenäisistä tarinoista koostuva menestyssarja. Näyttelijäkaarti on alansa ehdotonta ja kovinta kärkeä. Mukana sarjan eri osissa nähdään mm. Vesa Vierikko, Taneli Mäkelä, Mikko Kivinen, Martti Suosalo, Jani Volanen, Jaakko Saariluoma, Tommi Korpela, Heikki Silvennoinen, Antti Litja, Eero Aho, Jukka Rasila, Pirkka-Pekka Petelius, Riia Kataja, Pirjo Lonka, Tiina Pirhonen, Pirkko Hämäläinen, Anu Sinisalo.

Viisi tarinaa huippunäyttelijöiden esittämänä! "Kaverille ei jätetä" TV-draamasarjan kolmas paketti nyt täällä!

LEIWOSET Leiwoset on usein synkän hirtehisestä huumorista tunnetun Kaverille ei jätetä -sarjan kevyimpiä tarinoita. Elämään leppoisasti suhtautuva sekakuoro Leiwoset saa yllättäen kutsun esiiintymään Lepsämän leirintäalueelle. Tarina seuraa omalaatuisten kuorolaisten vaiheita heidän valmistautuessaan suurta tilaisuuttaan varten sekä kesäistä kulttuurimatkaa. Jakso ammentaa huumorinsa yliampuvista henkilöhahmoista ja heidän keskinäisistä suhteista. Erityisesti Antti Litja kuoron johtajana pääsee vauhtiin improvisoidessaan hulvattomia repliikkejään, mutta myös Peteliuksen esittämä,  erektiovaikeuksista kärsivä Risto Tuohi sekä hänen vaimonsa Ulla Tuohi (Kristiina Elstelä) tuovat tarinaan oman annoksensa onnistunutta komiikkaa. 

AINO. Rautaisille ammattilaisille on kysyntää headhuntereiden pyrkiessä värväämään uusia kykyjä kilpailevien yritysten palkkalistoilta. Jakso on jossain määrin sukua edellisessä kokoelmassa olevalle jaksolle Tiimi. Molemmissa modernissa yritysmaailmassa työskentelevien henkilöiden todellinen luonne alkaa paljastua, kun henkilökohtaiset haaveet ja reaalimaailman lahjomattomat olosuhteet törmäävät. Tarinan edetessä joutuu yksi jos toinenkin arvioimaan omaa asemaansa yritysmaailman kiivaassa kilpailutilanteessa uudelleen. Toisin kuin Tiimissä, Aino ei kuitenkaan onnistu luomaan tarinaan tarvittavaa jännitettä. Osittain se johtuu mielenkiinnottomista ja yksiulotteisista henkilöhahmoista, toisaalta hajanaisesti poukkeilevasta juonesta.

REMES Tarina on futuristinen seikkailu, jossa kaksi aikakautta kohtaavat. Yksinkertaiset, menneisyyttä edustavat metsurit eksyessään ajautuvat outoon, epämääräisessä tulevaisuudessa elävään kyläpahaseen. Kokonaisuus on  viihdyttävä, ja ammattitaitoiset näyttelijät hoitavat tehtävänsä varsin mallikkaasti. Pienellä budjetilla toteutettu, puoliprofetiaalisia näköaloja tarjoava sci-fi-parodia ei onnistu täysin lunastamaan lupaavan lähtöasetelman tarjoamia mahdollisuuksia.

MESTARIETSIVÄ ASKO Sarjan aloitusjaksosta Candy Fellows tuttu Asko Raappana (Vesa Vierikko) palaa ruutuun uudessa ammatissa: yksityisetsivänä. Petelius ja Mäkelä ihastuivat luomukseensa ja erityisesti Vesa Vierikon tyyliin esittää Raappana-reppanaa, joten he halusivat antaa antisankarilleen toisen mahdollisuuden. Mestarietsivä Askon tarina rakentuukin Raappanan persoonan varaan kuljettaen häntä kommelluksesta toiseen. Vaikka jakso ei yllä lähellekään Candy Fellowsin tasoa, tarjoaa se silti ajoittain hauskojakin oivalluksia.

KESÄ Ensimmäiseltä tuotantokaudelta peräisin oleva Kesä on kuin klassisen nostalginen kotimainen elokuva, joka romantisoi niin Suomen suven ja luonnon kuin myös luonnollisen viattomen ihmisten puhdasta kauneutta. Pirkko Hämäläisen ja Irina Björklundin esittämät äiti ja tytär ovat viettämässä kesälomaansa idyllisen kauniissa järvimaisemissa. Paikalle saapuva vankikarkuri (Martti Suosalon) tuo draamaan mukaan sen kaipaamaa jännitettä. Lähes vierekkäin majaileva kolmikko kohtaa väistämättä, ja salaperäinen mies herättää mielenkiintoa kahdestaan asustaneissa naisissa. Kesä on ylistyslaulu Suomen lyhyelle suvelle ja kesämökkikaudelle. Samalla se on tyylipuhdas, kliseillä leikittelevä, mutta kuitenkin vakavasti otettava maalaisromanttinen pienoiselokuva. Miltei moderni klassikko, joka on samanaikaisesti sekä tyylikkään perinteinen että kiusoittelevan moderni."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 5 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 104 vrk 5 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.