Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. KEITTOKIRJA. Toimittanut Mervi Rantanen. 1997 Karisto, Pokkaristo-sarja (ensimmäinen painos). 118-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Keittokirja (nimellä Joka kodin keittokirja 1994) on suomalainen kotiruoan valmistamisen opas. Taito valmistaa ruokaa kotona on edullista, hauskaa ja luovaa. Hallitsemalla tietyt perusasiat voit rohkeasti kokeilla uusia mausteita ja vaihtaa perusruokien raaka-aineita. Kirjan parisataa ohjetta on jaoteltu ryhmiin ruokalajien mukaan. Sopii hyvin myös mökille ja nuorenparin ensimmäiseen kotiin tai opiskelijan kämppään.

 

2. Kirsten Skaarup: KASVISATERIOITA. Piirrokset Annika Winther. Suomentanut Tuula Palmunen. 1981 Tietoniekat, Weilin+Göös. 192-sivuinen muovikantinen kirja (19,5 x 9,5 cm), jossa kansipaperi, lukematon, täysin ehjä ja siisti kirja, ei merkintöjä.

Kasvisaterioita (1981; Vegetariske festmiddager) sisältää 52 ateriakokonaisuutta, joten erilaisia herkullisia päivällisiä riittää kokeiltavaksi kokonaiseksi vuodeksi; kukin ateriakokonaisuus sisältää keiton, pääruuan ja jälkiruuan ohjeen. Kirjan tarkoituksena ei ole tehdä kenestäkään kasvissyöjää, sillä vegetarismi voi perustua vain jokaisen omaan sisäiseen vakaumukseen. Mutta kasvisten syöminen ei edellytäkään erityistä vakaumusta, vaan niiden runsas käyttö voi olla ainoastaan maukas ja terveellinen tapa. Nämä kasvisateriaohjeet ovat hyödyksi niin vegetaristin vieraakseen saavalle emännälle kuin vannoutuneelle kasvissyöjällekin, joka haluaa kokeilla uusia ohjeita. Aivan tavallista sekaruokavaliotakin käyttävä voisi ehkä harkita kerran viikossa yhden lihattoman aterian valmistamista. Kirjan alussa on luvut Miksi kasvissyöjäksi? - Erilaisia vegetarismin muotoja ja Raaka-aineet ja niiden käsittely, lopussa lisäksi luvut Kasvisten pariloiminen ja Leipä.

Tanskalainen Kirsten Skaarup on julkaissut useita kasvisruokiin perehdyttäviä teoksia. Niistä ovat suomeksi ilmestyneet Kasvisaterioita (1981; Vegetariske festmiddager) ja Kasviskeittokirja (2002; Vegetarisk køkken).
 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 39 vrk 20 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 39 vrk 20 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.