Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD-boksi pahvisella slipcoverilla suomitekstein ja -kansin

 

Ken Loach x 4 (4DVD)

Ken Loach on sosiaalirealismin suuri mestari - ohjaaja, joka kieltäytyy itsepintaisesti myymästä itseään Hollywoodille, elokuvantekijä, joka antaa arjelle äänen; äänen joka kuuluu yli koko maailman. Tässä neljä hänen rakastetuinta elokuvaansa ainutlaatuisena kokoelmana.

Kokoelma sisältää seuraavat elokuvat:

Fatherland

Kun Itä-Berliinin viranomaiset julistavat protestilaulaja Klaus Drittermanin esitykset pannaan, hän joutuu jättämään vaimonsa ja lapsensa paetakseen länteen. Siellä suuret amerikkalaiset levy-yhtiöt odottavat häntä muhkeiden levytyssopimusten ja loistavien uralupausten kanssa. Mutta Klausia kiinnostaa enemmän jäljittää kadonnutta isäänsä - konserttipianistia, joka myös pakotettiin maanpakoon kauan sitten.

Elokuva perustuu tositarinaan.

105 min / 4:3 / 1.33:1 / Stereo

Ladybird, Ladybird

Maggie on koko ikänsä siirtynyt yhdestä tuhoisasta suhteesta toiseen. Lopputuloksena neljä lasta, joilla kaikilla on eri isät. Sosiaaliviranomaiset päättävät tulipalon jälkeen viedä häneltä lapset, koska häntä ei pidetä sopivana äitinä. Mutta Maggie on löytänyt elämänsä rakkauden ja hänen elämänsä saa uuden käänteen. Hän ryhtyy taistelemaan byrokraatteja vastaan saadakseen perheensä taas ehjäksi.

98 min / 4:3 / 1.33:1 / Stereo

Riff-Raff

Vanhaa ränsistynyttä 1800-luvulla rakennettua taloa remontoidaan varakkaiden lontoolaisten asunnoiksi. Vastakohdat käyvät piinallisen selviksi rakenteilla olevia huoneistojaan tutkivien hienojen asunnonostajien ja asuntoja kunnostavien nöyryytettyjen ja toimeentulominimillä elävien rakennustyöläisten välillä.

Musta komedia Riff-Raff voitti kriitikkojen palkinnon Cannesissa.

95 min / 4:3 / 1.33:1 / Stereo

Carlan laulu

Bussinkuljettaja George Lennox rakastuu salaperäiseen Carlaan, nicaragualaiseen pakolaiseen, jolla on synkkä menneisyys. George vie Carlan tämän kotimaahan, jotta Carla voisi kohdata demoninsa. Mutta siellä he joutuvat keskelle sandinistien ja USA:n tukemien contrasien välistä veristä konfliktia.

Robert Carlyle esittää pääosaa koskettavassa elokuvassa Carlan laulu, joka kilpaili Cannesissa Kultaisesta leijonasta.

120 min / 4:3 / 1.33:1 / Stereo

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


39,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.5.2024 19:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.