Tuote on myyty käyttäjälle Junnuh66 hintaan 27 €

Kuvaus

Keräilijän maailma on teos, jota on odotettu. Vastaavanlaista kirjaa keräilystä ei ole maassamme ennen julkaistu. Kirjassa esitellään lähes 60 keräilyalaa.

Antti Kuusisto on porilainen antiikin ja etikettien keräilijä, joka on tehnyt pitkäaikaisen harrastuksensa pohjalta laajan kansiokeräilytavaroita käsittelevän teoksen. Kirjan kuvat ovat hänen omasta kokoelmasta.

Nyt voit tutustua Antti Kuusiston opastuksella hänen ainutlaatuiseen kokoelmaansa. Runsaasti ja hienosti kuvitetussa kirjassa esitellään limonadi- , olut- ja viinietikettejä, kahvipakettikuvia, teepakettikuvia, makeiskääreitä ja –keräilykuvia, tupakkakuvia ja –etikettejä, tulitikkuetikettejä, signatuureja, seteleitä, kolikoita, postimerkkejä, postikortteja, valokuvia, nimikirjoituksia, osakekirjoja, exlibriksiä, kunniamerkkejä ja mitaleita sekä paljon muuta. Erikoisuutena on Ilmari Kiannon aikaisemmin julkaisematon rakkausruno.

Kirjan jokaista lukua edeltää historiaosuus. Keräilijän maailma kertoo harvinaisuuksista ja on keräilijöiden lisäksi välttämätön tunnistusväline kauppiaille sekä museoammattilaisille.

Antti Kuusisto, 2014, Apali Oy, 224 sivua, kovakantinen.

Keräily,

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
27 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 7:48
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.