Tuote on myyty käyttäjälle Leevi232 hintaan 4 €

Kuvaus

Nuutajärven "Miranda"-jälkiruokamalja

Koko: kork. 11 cm, halk. 10 cm

Suunnittelija: Heikki Orvola

Nuutajärven lasikylä on Suomen vanhin lasikylä, joka on ollut toiminnassa jo 230 vuotta. Vuonna 1793 majuri Jacob Wilhelm Depont perusti lasitehtaan keskelle metsää ja myöhemmin siitä on kasvanut Suomen merkittävin taidelasin keskus. Teollinen lasinvalmistus lasikylässä päättyi vuonna 2014, mutta nykyään siellä työskentelee moni itsenäinen lasintekijä, kylässä koulutetaan uusia lasiosaajia ja se on suosittu matkailukohde.

Heikki Orvola (s. 1943) on suomalainen muotoilija sekä lasi- ja tekstiilitaiteilija. Vuonna 1968 hän valmistui Taideteollisuusoppilaitoksen keramiikkataiteen osastolta ja Kaj Franck kutsui hänet suunnittelijaksi Nuutajärven lasitehtaaseen, jossa hän työskenteli 15 vuotta. Nuutajärven lisäksi hän on työskennellyt muun muassa Arabialle, Iittalalle ja Marimekolle. Vuosina 1977-1989 hän toimi lasin ammattitekniikan opettajana Taideteollisessa oppilaitoksessa. Hänet on palkittu muun muassa Pro Finlandia -mitalilla vuonna 1984 sekä Kaj Franck -muotoilupalkinnolla vuonna 1998 ja hänelle myönnettiin professorin arvonimi vuonna 2002.

 

HUOM,VAIN NOUTO HYVINKÄÄN KERKKÄ KIERRÄTYSKESKUKSESTA! (Entinen Kike Kierrätyskeskus)

Emme lähetä tuotteita, varmistathan huutaessasi, että pystyt noutamaan tuotteen Hyvinkäältä. Maksu noudon yhteydessä Kerkän kassaan käteisellä tai kortilla. TUOTE NOUDETTAVA VIIKON KULUESSA HUUDON PÄÄTYTTYÄ!

Hämeenkatu 11, Hyvinkää

avoinna ma-pe 10-17.30 la 10-14

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 12:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.