Tuote on myyty käyttäjälle Henna10 hintaan 4,60 €

Kuvaus

Muurla "Taiteen suomalaiset klassikot" -juomalasit, 3 x 2 kpl

3 kpl Helene Schjerfbeckin "Toipilas"-lasia ja 3 kpl Hugo Simbergin "Haavoittunut enkeli"-lasia

Muurlan lasi on suomalainen lasitehdas, joka perustettiin vuonna 1974 Muurlaan. Muurla myy lasiesineiden lisäksi muitakin käyttö-, sisustus- ja lahjatavaroita

Helene Schjerfbeck (1862-1946) oli suomalainen taidemaalari, jonka taidesuuntauksia olivat realismi, naturalismi ja ekspressionismi. Hän aloitti taideopinnot 11-vuotiaana Suomen Taideyhdistyksen piirustuskoulussa ja saatuaan päästötodistuksen vuonna 1877 hän jatkoi Adolf von Beckerin yksityisakatemiassa. 1880-luvulla hän matkusti ja opiskeli Ranskassa. Nykyään hän on yksi Suomen arvostetuimmista modernistisista kuvataiteilijoista, mutta omana aikanaan häneen suhtauduttiin kriittisesti.

Hugo Simberg (1873-1917) oli suomalainen taidemaalari ja graafikko, jonka taidesuuntaus oli symbolismi. Vuonna 1893 hän muutti Helsinkiin opiskelemaan Suomen Taideyhdistyksen piirustuskoulussa muun muassa Helene Schjerfbeckin opetuksessa, mutta vuonna 1895 hän siirtyi Akseli Gallen-Kallelan oppipojaksi Ruovedelle. Hänen tunnetuin työnsä on vuonna 1903 öljyväreillä maalattu Haavoittunut enkeli, jonka on tulkittu kuvaavan hänen tervehtymistään vakavasta hermosairaudesta.

 

HUOM,VAIN NOUTO HYVINKÄÄN KERKKÄ KIERRÄTYSKESKUKSESTA! (Entinen Kike Kierrätyskeskus)

Emme lähetä tuotteita, varmistathan huutaessasi, että pystyt noutamaan tuotteen Hyvinkäältä. Maksu noudon yhteydessä Kerkän kassaan käteisellä tai kortilla. TUOTE NOUDETTAVA VIIKON KULUESSA HUUDON PÄÄTYTTYÄ!

Hämeenkatu 11, Hyvinkää

avoinna ma-pe 10-17.30 la 10-14

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
4,60 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 12:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.