Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomitekstein ja -kansin.

 

King of the World - Pitkä matka huipulle   (3DVD)   Ensimmäisessä levyssä hieman jälkeä, toimii hyvin. Muut levyt kunnossa. Päälliskotelossa hieman jälkeä ja painauma (kuva 3).

Toisen maailmansodan viimeiset päivät ovat käsillä, kun nyrkkeilyvalmentaja Max the Cigar löytää saksalaiselta vankileiriltä jotain uraansa uurtavaa: Hän huomaa vankitoverinsa Stan Vandevillen kouluttamattomat ja kypsymättömät kyvyt - lahjakkuuden, joka voisi viedä nyrkkeilykehässä vaikka kuinka pitkälle.

Ilmaiskun osuessa leiriin Stan lähtee karkuun ja pelastaa Maxin hengen. Vastapalvelukseksi Max vannoo Stanille uskollisuutta ja lupaa opettaa tälle nyrkkeilyn jalon taidon.

Huolimatta lapsuudenrakastettunsa Marthan vastustuksesta Stan ottaa sodan jälkeen Maxin haasteen vastaan. 

Mutta tie menestykseen on päällystetty epäonnella. Stan ei voi luottaa mihinkään muuhun kuin omaan älyynsä nyrkkeilymaailman lahjonnan, ahneuden, järjestettyjen otteluiden ja häikäilemättömien vedonvälittäjien seassa. 

Hänen tahdonvoimansa joutuu kovalle koetukselle, kun menestys kehässä tuo hänen tielleen villejä naisia ja vapaasti virtaavaa viinaa.

Kun Martha jättää Stanin ja lähtee tämän veljen matkaan, vain Max jää auttamaan Stania keskittymään. Stan alkaa pian menettää otettaan. Vain kulkemalla alimman pohjan kautta Stan alkaa ymmärtää todellista taistelijaa itsessään.

Ohjaus: Guido Henderickx

Näyttelijät: Kevin Janssens, Koen De Bouw, Jan Decleir, Josse De Pauw, Katelijne Damen, Ellen Schoenaerts, Carry Goossens, Natali Broods, Damiaan De Schrijver, Frank Vercruyssen, Benny Claessens, Stefaan Degand

Valmistusvuosi: 2007

Kesto: 4 h 20 min

Kuva: Widescreen 1.78:1

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1 / DTS 5.1

Tekstitys: Suomi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,90 €
Sulkeutuu 22 vrk 15 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,90 € Sulkeutuu 22 vrk 15 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.