Tuote on myyty käyttäjälle Yes-Limit hintaan 2 €

Kuvaus

1998, 72 min, kielet: suomi, ruotsi, ei tekstitystä, iäraja 7, ohjaus Michel Ocelot. Lrvyssä hyvin vähäistä käytön jälkeä, toimivuustakuu.

Kirikou ja paha noita (ransk. Kirikou et la Sorcière) on vuonna 1998 valmistunut ranskalais-belgialais-luxemburgilainen piirrosanimaatio, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut Michel Ocelot. Se kertoo vastasyntyneestä pojasta Kirikousta, joka pelastaa kylänsä ilkeältä noidalta Karabalta. Elokuva perustuu afrikkalaiseen kansantaruun.

Pienessä afrikkalaisessa kylässä syntyy poika nimeltä Kirikou ainutlaatuisella tavalla. Hän ei ole tavallinen lapsi, vaan on erittäin määrätietoinen ja heti syntymänsä jälkeen hän osaa puhua ja kävellä. Kirikoun äiti kertoo tälle kuinka ilkeä noita on kuivattanut kylän lähteen, vienyt kullan ja syönyt kaikki kylän miehet lukuun ottamatta yhtä, Kirikoun enoa. Kirikou saa lähteen veden jälleen virtaamaan, sekä pelastaa kylän lapset kahteen kertaan noidan ansoista, jolloin häntä aletaan pitää sankarina. Kirikou päättää saattaa taisteluun lähtevän enonsa noidan luo ja pelastaa tämän huijaamalla noitaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 19:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.