Kuvaus

Myynnissä kirja Rakkaus vainoaikaan, kirjoittajana Mika Waltari. Painettu vuonna 1994, kovakantinen, Tammi, ISBN 951-643-448-7. Suuri Suomalainen Kirjakerho. Sivuja 252 kpl.

Ikäisekseen erittäin hyväkuntoinen kirja, jonka sivuilla ei ole merkintöjä. Puutteet: kansipapereissa kulumaa sidoksen ylä- ja alareunassa, kahdella sivulla on yläkulmassa taitos. Säilytetty huoneistossa, jossa on koira.

Tekstejä takaa ja kansipapereiden sivusta:

"Kaunis, raikas ja herkkätunnelmainen rakkausromaani välirauhan ajalta 1940. Kuoleman varjossa kukkivan nuoruuden arka, intohimoinen elämänjano, kiihkeäsykkeinen elämänhurma ja henkilökohtaisen onnen uhraaminen väistämättömän kohtalon edessä saavat romaanissa vaikuttavan ilmaisun."

"Ainutlaatuinen löytö Mika Waltarin varhaisemmasta tuotannosta vuodelta 1943. Epävirallisesti kielletty, lähes "kuoliaaksi vaiettu" kirja, jota ei Waltari itse eikä kritiikki ole kirjalijan muistelmateoksissa tai elämäkerroissa maininnut. Kirjasta ei myöskään ole otettu uusia painoksia ilmestymisvuoden jälkeen. Tämä sensaatiomainen romaani kuvaa uskaliaan avoimesti hehkuvan pateettisia, kiihkoisänmaallisia tuntoja talvisodan ja jatkosodan välisessä suvannossa. Samalla se on rikasilmeinen, hienovireinen psykologinen ihmissuhderomaani. - Kaunis kartanontytär Marjut rakastuu komeaan, sodassa päähän haavoittuneeseen nuoreen taiteilijaan ja vie tämän kotitilallen toipumaan vammoistaan. Heidän heräävä rakkautensa ja intohimoinen elämänjanonsa kukkii kilpaa kesäisen luonnon kanssa, mutta kaiken ylle kaartuu vihollisen varjo, tulevan sodan uhka..."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 11 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 40 vrk 11 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.