Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kirja Yksi kaikkia vastaan, kirjoittajana Bryce Courtenay. Painettu vuonna 1989, kovakantinen, WSOY, ISBN 951-0-16292-2. Sivuja 611 kpl.

Ikäisekseen erittäin hyväkuntoinen kirja, jonka sivuilla ei ole merkintöjä eikä sivuja ole taiteltu. Puutteet: huonot kansipaperit, kirjan iästä johtuen värimuutoksia sivuilla. Etukansi ja ensimmäiset 2 sivua ovat irti sidoksen reunasta, mutta ovat siis silti hyvin kiinni kirjassa. Säilytetty huoneistossa, jossa on koira.

Tekstejä takaa ja kansipapereiden sivusta:

"Eksoottinen, jännittävä, liikuttava tarina pienen englantilaispojan elämästä Etelä-Afrikassa toisen maailmansodan kuohuvina vuosina. Kirjan sankari, Peekay, on vasta viisivuotias, kun hänet lähetetään kauas pois turvallisesta lapsuudenkodistaan sisäoppilaitokseen, buurikouluun, missä hän ainoana englantilaisena joutuu natsismin lumoissa elävien afrikandipoikien säälimättömän simputuksen kohteeksi. - Tästä alkaa tarina, joka vie lukijan suoraan Afrikan sydämeen, rasismin ja sorron mutta myös henkeäsalpaavan kauneuden maailmaan. Peekayn vaiheet, joita saamme seurata viidentoista vuoden ajan, kuljettavat meitä keskelle toinen toistaan omalaatuisempia yhteisöjä, joissa afrikkalainen ihminen, nainen ja mies, osoittaa voimallisimpia, persoonallisimpia ominaisuuksiaan, niitä jotka tuntuvat ammentavan suoraan polttavan ja hedelmällisen maaperän alkulähteistä. Peekayn tie sorretusta, laiminlyödystä pikkupojasta itsestään tietoiseksi huippunyrkkeilijäksi, mustien oikeuksien puolesta taistelevaksi "Sammakonpoikaenkeliksi", on uskomaton sankaritarina. Läsnä on kaikki se mitä ihminen pelkää, toivoo ja rakastaa - mutta aurinko on kuumempi räjähdysalttiin Afrikan taivaan alla."

"Bryce Courtenay, Etelä-Afrikassa syntynyt, nykyään Australiaan kotiutunut kirjailija, on tällä esikoisromaanillaan saavuttanut ennennäkemättömän suosion. Moniaineksinen, rikas teos puhuttelee kaikenikäisiä lukijoita paitsi perinteisenä kehityskertomuksena myös kirjana, joka avaa mahdollisuuksia monivivahteiseen symboliikkaan herkeämättömän mielivallan maailmassa."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.5.2024 13:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.