Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos MIEHEN PÄIVÄKIRJAN ystäville..

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT VALTAVAN KASAN MUUN MUASSA; ELÄMÄNKERTATEOKSIA, MUSIIKISTA, TEATTERISTA jne kertovia kirjoja, sekä myös NIMIKIRJOITUKSILLA VARUSTETTUJA TEOKSIA. 

 

Knut Faldbakken: MIEHEN PÄIVÄKIRJA  

Paljastava kirja miehen elämästä ja ajatusmaailmasta

Kolme hyvin erilaista miestä kirjoittaa päiväkirjaa kokemuksistaan ja ajatuksistaan. Miehillä on elämässään yksi ainoa yhteinen tekijä: suhde samaan naiseen. Yksi miehistä on varas. Hän on jättänyt työpaikkansa suuressa vakuutusyhtiössä, elättää itsensä varastamalla ja saa siitä suorastaan seksuaalista tyydytystä. Toinen on hellyydenkipeä nuorukainen, joka takertuu naiseen koiramaisen palvovasti. Kolmas, kova liikemies ja entinen huippu-urheilija, on naisen aviomies, joka kirjoittaa omaa päiväkirjaansa vankilassa.
Tapahtumien kulusta, syistä ja seurauksista muodostuu kuva miehen rakkauden tavoittelusta, onnistumisesta ja epäonnistumisesta, suhtautumisesta naiseen, alistamisesta ja alistumisesta, kaiken kaikkiaan miehen maailmasta ja miehenä olemisen vaikeudesta.

Suomentanut Mikko Kilpi

1. painos

Porvoo - Helsinki - Juva

WSOY:n graafiset Juva 1985

Kirja painaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK. 6.50e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 4 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 56 vrk 4 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.