Kuvaus

 

yhdessä kulmassa painannetta

Kokonaisvaltainen menestys -konsepti on henkilökohtainen kokemusprosessi täynnä käytännöllisiä ja voimakkaita elämänohjeita. Kun opimme hallitsemaan mielemme, avaamme ovet kaikkien mahdollisuuksien maailmaan. Voimme elää hyvää ja täyteläistä elämää, joka maistuu väkevältä ja rikkaalta juuri tässä hetkessä.

Olemalla sopusoinnussa itsemme ja ympäristömme kanssa pärjäämme niin yksilö- kuin yritystasolla helpommin. Saavutamme mielenrauhan ? elämän tärkeimmän asian ? silti menestyen materiaalisessa yhteiskunnassamme.

Kirjassa ei ole niinkään kyse uuden oppimisesta, vaan enemmänkin vanhan poisoppimisesta. Poistamalla turhat pelot, ainaisen epävarmuuden ja negatiivisuuden luomme hedelmällisen ja harmonisen perustan haaveittemme toteutumiselle.

Kirjan maanläheinen ja perusarvoihin perustuva elämänfilosofia sopii hyvin suomalaiselle luonteelle. Timo Ylä-Soininmäki tarjoilee teoksessaan yllättäviä, täysin uudenlaisia ratkaisuja tämän päivän haasteisiin niin kotona kuin työssä.

Kirja soveltuu kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille, aina kotiäidistä opettajaan ja liikejohdon kärkeen asti. Samat perusarvot toimivat läpi elämän sen kaikilla tasoilla. Juuri siksi emme voi erottaa liike-elämää elämästä.

Timo Ylä-Soininmäki ei halua opettaa, vaan havahduttaa elämään ja katsomaan maailmaa uudenlaisella, luonnollisemmalla tavalla.

Kirja tuo uusia tuulia ja luovia ideoita sekä tarjoaa vastauksia (työ)elämän haasteisiin tarinoiden muodossa, jotka perustuvat hänen oman elämänsä kokemuksiin Mistä innostus, vapaus ja luovuus tulevat? Mitä tässä hetkessä eläminen tarkoittaa? Mitä on luova hulluus?

Miten voimme oppia pois vanhoista kaavoista? Mistä saamme rohkeutta elää omaa totuuttamme? Miksi nauttimisen energia on tärkeämpi kuin huolen energia? Miten voimme kokea tunteet voimakkaina ja käyttää niitä hyväksemme? Miksi seksuaalisuus on tärkeää? Miten löydämme oman kutsumuksemme? Ovatko pehmeät arvot voimakkaampia kuin kovat arvot? Mitä tarkoittaa kokonaisvaltainen menestys?

Miten voimme elää hyvän olon, nautinnon ja terveiden perusarvojen johdattamina unohtamatta kuitenkaan materiaalista vaurautta? Miksi vain niin harvat henkilöt menestyvät ja löytävät onnellisuuden, vaikka meillä kaikilla on siihen yhtäläinen mahdollisuus?

Tämä kirja kutoutuu näiden teemojen ympärille. Sukella sen tarinoihin kaikessa rauhassa nautiskellen, mieluiten pihakeinussa loikoillen tai syysiltana sohvannurkassa viltin alle käpertyneenä teekupin höyrytessä pöydän kulmalla. Kirja on suunnattu kaikille, jotka haluavat kasvaa ihmisinä, menestyä ja nauttia elämästään. Se soveltuu niin yrittäjille, työntekijöille, perheenäideille, opettajille kuin opiskelijoille. Useimmat kirjan esimerkeistä ovat liike-elämästä, mutta myös perhe-elämässä ja henkilökohtaisessa elämässä pätevät samat peruslait kuin liike-elämässä. ?Johtajan? voi korvata sanoilla vanhempi tai opettaja ja ?yrityksen? sanoilla perhe tai koulu. 

Henkilökuva: Timo Ylä-Soininmäki on kotoisin Lahdesta. Hän vietti turvallisen ja mukavan, luonnolla ja urheilulla täytetyn lapsuuden tyypillisessä suomalaisessa perheessä jossa annettiin eväiksi hyvät perusarvot. Hieman ylivilkkaan luonteensa johdosta koulu ei juuri kiinnostanut, vaan avara maailma veti puoleensa. Armeijan jälkeen seikkailun halu vei Los Angelesiin, jossa hän vietti seuraavat 22 vuotta, josta 18 vuotta yrittäjänä veljensä kanssa tehden mittatilaushuonekaluja USA:n parhaille sisustussuunnittelijoille.  Veljeksistä tuli huonekalualalla Hollywoodin huipputähtien 'hovihankkija'. Niinpä suuri osa viihdealan valovoimaisimmista tähdistä istuukin heidän tekemillämme huonekaluilla. Muutamia vakioasiakkaista: Arnold Schwarzenegger, Meg Ryan, Tom Hanks, Madonna, Steven Spielberg, Tom Cruise ja jopa Ozzy Osbourne. Suomalainen rehellisyys ja työmoraali poiki tulosta.

Yritys kasvoi ja menestyi niin, että siitä tuli Los Angelesissa yksi alansa suurimmista ja kuuluisimmista yrityksistä, työllistäen suurimmillaan 75 henkilöä. Henkinen tyhjyys ja vaikeudet avioliitossani havahduttivat Timon etsimään elämälleen syvempää tarkoitusta. Tästä lähti elämänopiskelu, joka jatkuu edelleen. Hän on opiskellut elämisen taitoa, menestymistä ja johtamistaitoa 90-luvun alusta lähtien USA:n johtavien opettajien johdolla. Kaiken tämän opiskelun ja kasvun johdosta Timo päätti keväällä 2002, että on aika tehdä ja kokea jotain täysin uutta. Hän Myi osuuteensa firmastaan veljelleen ja lähti uuteen seikkailuun - jakamaan oppimaansa tietoa joka oli auttanut häntä menestymään liike-elämässä ja löytämään mielenrauhan. Kirjoittamisen lisäksi Timo konsultoi ja kouluttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä menestymään, jaksamaan ja nauttimaan enemmän sekä työstään että yksityiselämästään. Hänen intohimonsa ovat johdon ja henkilöstön koulutus, kommunikaatio, menestyminen, luovuus, yksilön ja työyhteisön hyvinvointi, design, yritysstrategia, osakesijoittaminen, rahan ja vaurauden energiat, kansainvälisyys ja USA:ta koskevat asiat.  Timo esikoiskirja Emotionaalinen vauraus julkaistiin lokakuussa 2003. Ajat ovat muuttuneet; menestyminen ja hyvinvointi vaativat uusia käytännössä testattuja ideoita ja ratkaisuja.

  • Kokonaisvaltainen menestys / Timo Ylä-Soininmäki.
  • Kieli: suomi
  • Julkaistu: Lahti : Positiivarit, 2005
  • Painettu/Valmistettu: (Markprint)
  • Ulkoasu: 200 sivua : kuvitettu ; 26 cm
  • Huomautus: Kansinimeke: Kokonaisvaltainenmenestys - kotona ja työssä.
    Kansialanimeke: Löydä hyvä olo ja mielenrauha elämääsi!.
  • ISBN: 952-5484-37-8 sidottu 
  • kovakansi
  •  

Huuda, saat ohjeet automaattisesti meiliisi ja Maksa, siinä kaikki. 

 

Shipping to EU = OK ! In all size.

To other countries ONLY by letter mail 

 

Näitä ei pakko lukea:

Jos haluat useamman: pienet / ohuet niin kysy (kirje koko)

Isot / paljon  7€  Kuluilla  =  RAJATON määrä Kirjoja ym KPL määrään tai kokoon katsomatta.

Voit myös tehdä PAKETTI TARJOUKSEN useammalle samaan lähetykseen

Paketille myös NOUTO = OK 

 

Etsitkö jotain? HAKU Linkki kaikkiin kohteisiini:

TEE HAKU Tekijä / Teos listattuihin kohteisiini

Linkit:

Lähes kaikissa kohteissa on käsittelyn / kuljetuksen jälkiä esim kansissa hankaumaa ym. 

Voit kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi jos kaipaat lisätietoa.

Kirjat varastolla, ei kotona.

Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat ISOMMAT viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput poissa. 

JOS ON KOVA KIIRE =  KYSY ENNAKKOON. Toimitus useimmiten lähi  ARKI päivinä maksun saavuttua (sait palautteen)

Yhteys: Tekstari nopein, meili hidas.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 18 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,70 € Sulkeutuu 70 vrk 18 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.