Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

1. Uuden veroinen, tyylikäs bleiseripuku laadukkaalta Almia-merkiltä. Bleiserissä ja housuissa hillitty raidoitus. Koko: Bleiseri C48 ja housut C46.
Almian puvun hinta 40 e.

2. Vain vähän käytetty, tyylikkään harmaa bleiseripuku Gerry Weber -huippumerkiltä. Pitkä hihaisessa bleiserissä on molemmissa hihojen suissa kankaaseen hyvin sointuvat kolme nappia. Bleiserin koko on 46 ja housujen 44. Housuihin kuuluu puvun väriin sopiva vyö. Koko puku on 100% polyesteriä. Puvun sisällä on silkkivuori. Puku on hyvin kevyen tuntuinen - eikä rypisty helpolla!
Harmaan puvun hinta 40 e.

3. Uuden veroinen, tyylikäs bleiseri Gerry Weber -laatumerkiltä! Hihoissa kaunis nappirivistö. Bleiserin koko on 46 ja hinta 40 e.

Kuvassa olevat kahdet liituraitahousut sopivat hyvin bleiseriin... Laadukkaat ProForma-merkin housut ovat klassista valkoraitaa. Kyseiset housut ovat kokoa C46 ja sisältävät 65% polyesteriä, 30% viskoosia ja 5% elastania.

NP-Collectionin housuissa toisiinsa sointuvat väriraidat. Kyseiset housut ovat kokoa 44 ja sisältävät 69% viskoosia, 21% polyamidia, 7% polyesteriä ja 3% elastania.
Housujen hinta 25 e./kpl.

Uuden veroinen, tyylikäs ja kauniin värinen bleiseri huippu YesSantLaurent -merkiltä Ranskasta! Koko: 48. ja hinta: 40 e.

HUOM! Kaikki tuotteet voit halutessasi ostaa erikseen!

Tuotot menevät lyhentämättömänä työttömän, vaikeasti liikuntavammaisen nuoren yliopisto-opintojen tukemiseen!

Yhteydenotto / nouto / maksu: Olen parhaiten tavoitettavissa kotisähköpostini välityksellä - klikkaa siis rohkeasti sähköpostikuvaketta tai jätä kommenttisi tai tarjouspyyntö alla olevaan kirjoitusboxiin. Näillä tavoilla sovimme sinulle sopivan osto- ja maksutavan. Vaatteiden hinnoissa olen jo huomioinut mahdolliset minulle koituvat postituskulut - eli bleiserit/housut on helppo paketoida! Jos liikuskelet näillä nurkilla, olet toki tervetullut tekemään hyvät kaupat meille kotiinkin - ja löytämään jotain muitakin laadukkaita merkkivaatteita! Meille on helppo tulla vaikka lähijunalla.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
40 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 19.1.2017 19:47
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset