Kuvaus

KOMISARIO JA HILJAISUUS - NESSERIN VAN VEETEREN (DVD)

Erittäin hyväkuntoiset DVD ja kotelo vuodelta 2005, kesto 1 tunti 28 minuuttia, pääosassa Sven Wollter. DVD:n kieli on ruotsi, tekstityskielet suomi, ruotsi, norja, tanska ja englanti. Perustuu Håkan Nesserin rikosromaaniin.

"Van Veeteren elokuvat perustuvat Håkan Nesserin menestysromaaneihin. Tapahtumat sijoittuvat fiktiiviseen Pohjois-Euroopan kaupunkiin nimeltä Maardam, ja seuraavat eläkkeelle jääneen komisario Van Veeterenin (Sven Wollter) ja hänen suojattiensa rikosetsivien Münster (Thomas Hanzon) ja Moreno (Eva Rexed) - edesottamuksia.

Eräänä myöhäisenä iltana Moreno saa puhelun epätoivoiselta nuorelta naiselta, jota pidetään vankina ja hänen henkensä on uhattuna. Juuri kun soitto on jäljitetty puhelu katkeaa. Lähirakennus leimahtaa liekkeihin, ja juuri kun Moreno ja taustajoukot saavat oven murrettua  on liian myöhäistä. Moreno ja Van Veeteren taistelevat vastatuulessa, kaikkiin kysymyksiin vastataan hiljaisuudella ja heidän ainoa keinonsa ratkaista arvoitus on seurata vaistoaan..."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari),

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 86 vrk 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 86 vrk 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.