Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

käyttämätön osittain kohopainettu taittokortti kehyskortti taidekortti onnittelukortti nalleaihe / koko taitettuna n. 12 x 17 cm / avaamattomassa pakkauksessa myös hopeanvärinen kuori

huuto koskee yhtä korttia, ilmoita mitä näistä otat:

  • Kastepäivä hellyttävä hieman nukkavieru harmaa nallekarhu teddykarhu keltainen kynttilä palaa onnittelu onnentoivotus juhla perhejuhla kasteonnittelu kastejuhla ristiäiset teksti Kastepäivänä / sisällä sama kuva yksivärisenä ja teksti Tämä päivä, päivistä herkin nimen sait ja kasteen merkin. Olkoon päiväsi jokainen kauneutta täynnä ja onnellinen. Kastepäivänä lämpimästi onnitellen! / neutraali väritys sopii niin tytöille kuin pojille 
  • Paikattu nalle onnittelee lasta lahjapaketti sininen nauha onnittelu onnentoivotus syntymäpäivä nimipäivä kasteonnittelu kastejuhla ristiäiset nimiäiset teksti Maailman paras päivä! / kortin sisällä teksti Sankari on pieni ja suloinen, juhlaväki hilpeä ja iloinen! Paljon onnea! 
  • Rippipäivänä nallella kukkakimppu rippipäivä ripillepääsy konfirmaatio nuoren juhla / sisällä sama kuva yksivärisenä ja teksti Kuin kevään kaunis hetki on päivä nuoruuden. Nyt alussa on elon retki, on aika toiveiden Lämpimästi onnitellen! 
  • Paikattu nalle morsiamineen toisiaan halaava pariskunta häät naimisiin vihkiäiset sulhanen silinteri morsian morsiushuntu onnentoivotus hääonnittelu otsikko Hääparille / sisällä sama kuva yksivärisenä ja teksti Onnen kahle kultainen, ihana side ihmisten. Kauniisti kertoo loiste sen: sydän on löytänyt sydämen. Onnea! 
  • Hääkakun leikkaaminen hääpari leikkaa hääkakkua häätilaisuus häävastaanotto otsikko Hääparille / sisällä sama kuva yksivärisenä ja teksti Teillä juuri kävi tosi hyvä tuuri. Löysitte puolison mukavimman omaksi kullaksi ihanimman. Onnittelut! / neutraali väritys, mukana " jotakin sinistä " 

Minulla on myynnistä myös saman taiteilijan muita kortteja ja tarroja.

Erityisesti kortteja löytyy niin keräilijälle kuin ystäviään muistavalle. Käytä tarkennetun haun hakusanoina esim. Miranda ja Sinuhe59.
Tutustu laajaan valikoimaani!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.5.2024 18:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.