Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Upeasti välkehtivät painavat 18K Korvakorut, molemmissa koruissa 16 kpl Zirconi upotukset

- Korvakorut 18K Kultaa
- Paino 7.62 grammaa
- Paksuus 2.9 mm
- Kultalevyn halkaisija 16.2 mm
- Aitoustodistus

Todella hieno, painava ja välkehtivä Korvariipuspari joka 18K kultaa, lisäksi 32 kpl Zirconeita lisävälkehdintää antamassa. Arabialaista käsityötä parhaimmillaan. Ei mitään 14K "rihkamakultaa" vaan aitoa 18K kultaa!  
 
Tarkista päivän hinta suoraan https://gemtrade.fi verkkokaupasta!  Verkkokaupassa myös kaikki uutuudet ja kampanjatuotteet!
 
Kultakorut 14K, 18K, 24K?

Kultakorujen kultapitoisuus ilmoitetaan karaatteina, missä 24 karaattia (24K) tarkoittaa puhdasta 100% kultaa.  Kullan pehmeyden vuoksi koruja ei yleensä valmisteta puhtaasta kullasta, vaan kultaan sekoitetaan eri määrä seosmetalleja niin sen kestävyyden parantamiseksi, mutta myös valmistuskustannusten laskemiseksi, koska kulta on kallista, nämä seosmetallit eivät.  Arvokkaimmat kultakorut on valmistettu 18K ja 22K kullasta, missä kullan osuus kokonaispainosta on merkittävä, ja korulla on reaaliarvoakin sen sisältämän kullan mukaan.

Mitä enemmän korussa on oikeaa kultaa, sen suurempi sen arvo niin sijoituksena kuin koruna luonnollisesti on.  18K korut sisältävät jo 75% painostaan aitoa kultaa ja on yleisin vaihtoehto maailmalla. Joissain perinteisissä kultaa arvostavissa maissa, kuten Intiassa, suurin kysyntä on 22K kultakoruille, joka on 91.7% puhdasta kultaa.  Tällaisten korujen arvo säilyy niiden sisältämän kullan vuoksi ja myös jälleenmyyntiarvo on aina korkeampi kuin usein "rihkamakullaksi" kutsuttujen 14K tai jopa vielä vähemmän oikeaa kultaa sisältävät  "kultakorut".  Suomi on valitettavasti maita missä useimmat tyytyvät näihin "rihkamakultakoruihin", 14K tai jopa sen alle, ja kokonaan oma lukunsa kullalla pinnoitetut korut missä ei kultaa ole käytännössä lainkaan.  Kullaan osuus näissä koruissa jää niin pieneksi että hinta muodostuu lähinnä valmistuskustannuksista ja eri väliportaiden kuluista ja katteista, eikä tällaisilla koruilla ole paljoakaan todellista arvoa tai jälleenmyyntiarvoa.

Oikeissa 18K ja 22K kultakoruissa hinta normaalisti muodostuu pääasiassa sen sisältämästä kullasta jonka arvo säilyy, ja kullan markkinahinnan noustessa myös korun arvo jopa nousee. Tässä mielessä aidot 18K tai puhtaammat kultakorut voivat olla myös sijoituskohteita!   Kultapitoisuudella on myös iso merkitys korun ulkonäköön ja painoon.  Oikeassa 18K tai puhtaammassa korussa väri on aidon kullankeltainen, kullalle ominainen säihke ihan eri tasolla kuin vähemmän kultaa sisältävissä ja myös paino erottaa aidot kultakorut näistä "rihkamakultakoruista".  Aidoissa 18K ja 22K kultakoruissa kullan korkea ominaispaino antaa korulle sen ansaitseman arvokkuuden tunteen myös käyttäjälleen.

Kultakorua ostaessa, varmista aina korun todellinen kultapitoisuus, ja korun sisältämän puhtaan kullan määrä.  Kullan markkinahintaan vertaamalla näet nopeasti mikä on korun todellinen arvo, ja paljonko hinnassa on "ilmaa", valmistus- ja muita oheiskuluja sekä eri myyntiportaiden kuluja ja katteita. 

Gemtrade valikoimasta et löydä 14K "rihkamakultaa" sisältäviä koruja.  Huolella valikoidussa koruvalikoimissamme kaikki kultakorut ovat vähintään 18K (75%) kultapitoisia, ja korujen myyntihinta koostuu aina pääasiassa niiden sisältämän kullan perusteella.  Silti hintamme usein jopa edullisempi, kuin monien liikkeiden 10-14K rihkamakultakorut!   Korumme ovat pääosin Arabimaissa  yhteistyökumppaneidemme valmistamia, missä tuhatvuotiset perinteet ja arvostus kultakoruihin, ja kunnioitus kultaa ja työn laatua kohden sen mukainen.  Huippukevyen mutta asiantuntevan hankinta- ja myyntiorganisaatiomme ansiosta et maksa turhista oheiskuluista vaan hintamme ovat useimmiten jopa alle kilpailijoiden 10K-14K rihkamakorujen alle!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


750 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 15:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.