Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kotimaisia (Blu-ray)

· Miss Farkku-Suomi - (Blu-ray)

Välde haluaa rakastaa Pikeä, luokan kauneinta tyttöä. Kun muut tanssivat discossa, Välde nauttii rosoisesta musiikista, Lou Reedin sanoituksista, New York Dollsista ja David Bowiesta.

Välde ystävystyy Sasun kanssa. He perustavat Torttu-bändin, kuuntelevat samaa musiikkia ja lukevat miten punk ja uusi aalto tekevät tuloaan maailmalla. Lehdissä puhutaan uusista bändeistä kuten Suicide, Clash ja The Sex Pistols. Mutta Oulun akustisen musiikin iltamissa hämyt laulavat vielä Bob Dylania, kritisoivat jenkkejä ja kaupallisuutta. Kaikki pukeutuvat farkkuihin.

Sitten Pike voittaa Suosikin kauneuskilpailun, ja hänestä tulee Miss Farkku-Suomi. Lopulta kaikki ei menekään niin kuin Välde haluaisi...

· Pussikaljaelokuva (Blu-ray)


Pussikaljaelokuva on positiivinen tarina yhteiskunnan laitamilta. Tapahtumat sijoittuvat Helsingin Kallioon ja ne seuraavat syrjäytymisen kynnyksellä olevia tarinan henkilöitä yhden kesäisen vuorokauden ajan. Elokuvan päähenkilö, Marsalkka, on jämähtänyt nuhjuiseen kotiinsa. Lihi ja Henninen houkuttelevat Marsalkan ulos ja väsyneen vastustuksen jälkeen Marsalkka huomaa heidän viettävän kuumaa kesäpäivää puistossa maailmaa ihmetellen. Kolmikko törmää päivän aikana nuorisolaisiin, rutjakkeisiin ja huumorintajuttomiin poliiseihin. Päivä kestää aikaisesta aamusta illan sateen tuomaan murheen alhoon. Lopulta kuitenkin auringon taas noustessa on aika herkistyä ja katsoa ystävyyttä syvälle
silmiin.

· Yösyöttytö (Blu-ray)

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. "Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?"

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

· Tarhapäivä (Blu-ray)

Yösyöttö-romaanista tuttujen Antti ja Paavo Pasasen pienperheen elämä on uomissaan. Tarhaikään varttunut Paavo on Pokemonien ja pikkuautojen asiantuntija, ja Antti-isä uskaltaa jo luottaa maalaisjärkeen. Niin Antille kuin Paavollekin tärkeä on samassa elämäntilanteessa oleva Enni Terttu-tyttärineen.Arki menee uusiksi, kun Tertusta yllättäen tulee Pasasen perheen tilapäisjäsen. Antilla ei ole ollut aavistustakaan niistä lukuisista tavoista, joilla tyttölapsen koko olemassaolon tapa eroaa pikkupojan elämästä. Puhumattakaan siitä, kuinka monta vaaleanpunaisen eri sävyä maailmassa oikein onkaan.Tertun pitkäksi venähtävä vierailu koettelee hermoja, mutta osoittautuu myös opettavaiseksi - arvaamattomillakin tavoilla.

· Kohta 18 (Blu-ray)

Karri, 17 lähtee viimeiselle ajotunnille ajo-opettajanaan oma äiti, joka aikoo keskustella ajon aikana elämän vakavista asioista. Pete, 17 hoivaa aborttipillerin ottanutta tyttöystäväänsä. Andrè, 17 hakee kolmannen kerran samalla viikolla pikkuveljensä tarhasta. Akseli, 17 matkaa viikonlopuksi maalle isovanhempiensa hoiviin ja törmää alkoholisti-isäänsä. Joni, 18 kaveriporukan ainoa täysikäinen, on kesätöissä Linnanmäellä susipukuun pukeutuneena maskottina vetäen kaikki teinitytöt karvaiseen syliinsä.

· Kotirauha (Blu-ray)

Kotirauha on näytelmäelokuva Sami Luodosta (Samuli Edelmann), nelikymppisestä perheen isästä, jolla on salainen unelma. Hän haluaa menestyä isänsä lailla ja rakentaa itselleen, vaimolleen Sarille (Katariina Kaitue) ja heidän teini-ikäiselle tyttärelleen Annikalle (Kerli Kyllönen) hulppean talon. Unelmaan päästäkseen nuorempana jo kerran konkurssin tehnyt Sami perustaa yrityksen, jonka liikeideana on rakentaa ja myydä pientaloja. Talousnäkymät ovat loistavat, eikä mikään voi mennä pieleen. Vai voiko?

Ennen kuin Sami huomaakaan, tilanne on ryöstäytynyt täysin käsistä ja hän on itse keskellä panttivankidraamaa.

Kotirauha on yhden miehen syöksykierre, trillerimäinen draamaelokuva, joka porautuu ajankohtaisiin ja yhteiskunnallisiin syvyyksiin kasvaviin ihmiskohtaloihin: Mikä on rakkauden ja menestyksen mitta? Saako ihminen epäonnistua ja yrittää uudestaan?

· Vares Sukkanauhakäärme (Blu-ray)

Kakolan vankilassa valmistelee pakoaan vaarallinen kuritushuonevanki, Torsten Rapp. Varatuomari Pauli Kontio epäilee vaimoaan uskottomuudesta. Naistenhurmaaja ravintolapianisti Jesus Maria Lobo liikkuu vikkelästi ympäri kaupunkia perässään toinenkin yksityisetsivä, Wasenius.

Voitto Fjäderin ja Ingan kuntosalilla liikkuu kummallista väkeä. Tuoreilla jäljillä kulkevan Vareksen elämä on taas vaakalaudalla ja moni henki on halpa Turussa. Sukkanauhakäärmeen arvoitus raottuu sitä mukaa kuin ruumiskasa kasvaa.

· Vares Huhtikuun tyttö (Blu-ray)

Toimittaja Ruuhio palkkaa yksityisetsivä Jussi Vareksen tekemään lehtijuttua viisitoista vuotta vanhasta arvoituksesta. Kolme nuorta opiskelijaneitosta on kadonnut Turussa peräjälkeen huhtikuussa viisitoista vuotta sitten ja arvoitus on saanut myyttiset mittasuhteet.

Vares aikoo päästää itsensä helpolla, mutta vähitellen tapaus kuitenkin vie mennessään. Aino Aaltonen, Teresa Sundin ja Kikka Valasranta muuttuvat vanhoista valokuvista todellisiksi henkilöiksi ja suorastaan vaativat jutun ratkaisemista.

· Syvälle salattu (Blu-ray)

Julia Mannerla (Krista Kosonen) on ympäristöasioita hoitava huippujuristi, jonka ura on edennyt avioliiton ja perheen kustannuksella. Julia saa tehtäväkseen pelastaa syrjäisen kylän, joka on jäämässä voimalaitoksen tekoaltaan alle. Kylässä sijaitsee myös Julian suvun vanha koti. Julia lähtee matkaan 9-vuotiaan poikansa Nikon (Viljami Nojonen) kanssa.

Kyläläiset kertovat Julialle ikivanhasta kansantarusta, jonka mukaan järvessä elää vedenhenki, jota on vuosisatoja sitten jouduttu lepyttelemään julmilla tavoilla. Pikku hiljaa Julian lapsuusmuistot alkavat palautua mieleen outoina ja pelottavina ja myyttinen taru näyttää muuttuvan todeksi. Julia joutuu kohtaamaan totuuden, joka on pelottavampi kuin hän olisi ikinä uskaltanut ajatella.

· Napapiirin sankarit 2 (Blu-ray)

Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola) ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttanut Räihänen (Timo Lavikainen) saapuu Marjukan (Miia Nuutila) kanssa kylään, haluavat naiset lähteä viettämään riehakasta tyttöjen iltaa. Miehet jäävät vastentahtoisesti 1-vuotiaan Lumin lapsenvahdeiksi.

Jannen mielestä Lumi on niin sikeäuninen, että hänen kanssaan voi hyvin lähteä kotoa Ylläkselle juhlimaan häitä. Matkalla on kuitenkin pari muuttujaa ja kohta Lapin yöttömässä yössä etsitään jotain digiboksia kallisarvoisempaa ja nopealiikkeisempää.

Samaan aikaan naiset ovat liekeissä Inarin exän pikku-Mikon (Kari Ketonen) omistamassa loistohotellissa - ja mitä tapahtuu tyttöjen illassa, jää tyttöjen iltaan.

Loisteliaan ruskan aikaan tapahtuvassa menestyskomedian jatko-osassa tavataan myös uusia kasvoja, kuten Kämäräinen (Santtu Karvonen) ja Sekis (Joonas Nordman). Toki matkalla kohdataan vanhojakin tuttuja, esimerkiksi legendaariset Kittilän runkkarit ja aina luotettava auto, vanha kunnon TIS-51.

· Olavi Virta (Blu-ray)

Olavi Virta on elokuva Suomen kaikkien aikojen suosituimmasta laulajasta. Miehestä, jonka unelman sota katkaisi, miehestä, joka nousi köyhyydestä huipulle ja Suomen kansan rakastamaksi esiintyjäksi niin estradeilla kuin elokuvissakin ja joka menetti lopulta kaiken muun paitsi ainutlaatuisen äänensä. Se on elokuva miehestä, joka rakasti kauniita naisia ja jota kauniit naiset rakastivat. Miehestä, joka nautti vauhdista, amerikkalaisista autoista, aplodeista ja alkoholista. Sodanjälkeinen Suomi halusi kiihkeästi unohtaa ankeat ajat - tanssia, juhlia, unelmoida ja rakastaa. Olavi Virta antoi lauluillaan suomalaisille luvan unelmoida, unelmoida jostain paremmasta. Huikealla menestyksellä on kuitenkin myös aina hintansa.

· Nuotin vierestä (Blu-ray)

Insinööri-Arto (Riku Nieminen) kuulee kauhukseen, että hänen äitinsä Leena (Leena Uotila) aikoo osallistua Kotkassa järjestettäviin karaoken SM-kisoihin. Pyynnöstä Arto lupautuu kuskaamaan Leenan kisoihin taka-ajatuksenaan matkan aikana ylipuhua tai vaikka huijata tämä muuttamaan mieltään osallistumisesta. Samalla pidättyväinen Arto haluaa estää äitiään häpäisemästä itsensä julkisesti.

Karaokekisoissa Arto kuitenkin ymmärtää, kuinka tärkeää esiintyminen äidille on. Lisäksi tuomaristossa istuva viehättävä laulajatar Susanna (Essi Hellén) kiinnittää Arton huomion. Arto tekeekin Otaniemen koulimilla aivoillaan sotasuunnitelman äitinsä kisakunnon kohentamiseksi ja kisassa pitämiseksi mahdollisimman pitkään. Leenalla on myös koko ajan ollut juoni poikansa suhteen. Hän haluaisi että Arto ymmärtäisi irrottautua ahtaasta elämästään, varautuneista asenteistaan ja mielellään myös kireästä vaimostaan Marjukasta (Pihla Viitala).

Nuotin vierestä on draamakomedia hauskanpidosta, heittäytymisestä, häpeästä luopumisesta ja sen hyväksymisestä, että elämässä harvoin kaikki menee niin kuin on suunnitellut.

· Tähtitaivas talon yllä (Blu-ray)

Koskettava, ja humoristinenkin tarina saman suvun kolmen naisen valinnoista ja elämän käänteistä itäsuomalaisessa maatalossa kolmena eri vuosikymmenenä. Saiman (Irina Björklund), Tuulikin (Meri Nenonen) ja Sallan (Elin Petersdottir) tarinat sijoittuvat nykyaikaan, unelmien ja ideologioiden täyttämään vuoteen 1978 sekä jatkosotaan v. 1942. Kukin nainen on valintojen edessä. Miten paljon aika jona elämme, vaikuttaa meihin - uskallammeko pitää unelmistamme kiinni? Tähtitaivas talon yllä on tarina äideistä ja tyttäristä sekä sukupolvien tarinoista - suvun vaietuista salaisuuksista puhumattakaan.

· Kesäkaverit (Blu-ray)

Vuosia ulkomailla tarjoilijana työskennellyt Iiris palaa kesäksi Suomen Hankoon, josta hänen paras kaverinsa Karoliina on hankkinut heille kesätyöt kahvilasta. Tytöt ystävystyvät omalaatuisen työkaverinsa, Eevan, kanssa, ja pääsevät asumaan tämän tädin rantahuvilalle. Suunnitelmissa on viettää huoleton kesä kavereiden kanssa juhlien ja rantaelämästä nauttien. Siis sellainen tyttökesä - ilman mitään kesädiegoja. Suunnitelmasta on kuitenkin yllättävän hankalaa pitää kiinni, kun tulevaisuus ahdistaa ja aikuisuus kaatuu muutenkin päälle. Onneksi on aurinko, meri ja ranta sekä vieressä ystävät, jotka seisovat rinnalla loppuun asti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.4.2024 21:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.