Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hyvä keino poistaa talvikauden mukanaan tuomat kosteushaitat. Enean-kuivainlämmitin vaihtaa ja lämmittää ilmaa vaunun tai auton sisätiloissa ilman kustannuksia ja riippumattomana esim. sähköverkosta. Näin vältetään home-, haju- ja muut kosteudesta aiheutuvat ongelmat.


Aurinkolämmitin Enean SH55, korkeus 50 cm, leveys 53 cm. Aurinko lämmittää kerääjän kautta kulkevan ilman ja laitteessa oleva puhallin siirtää lämmenneen, kuivan ilman sisätiloihin. Erinomainen apu peruslämmön tuottamiseen ja kuivana pitoon. Toimii automaattisesti ilman sähköliitäntää, helppo asentaa. Sijoitetaan aurinkoiselle seinustalle, josta ilma johdetaan esimerkiksi ilmanvaihtokanavan tai liesituulettimen hormin kautta. Mukana kiinnitystarvikkeet ja asennusohjeet.


Enean on kotimainen tuote, joka on kuivattanut ja lämmittänyt mökkejä, autotalleja, varastoja ym. jo vuodesta 2009. Siinä on mm. hyvin lämpöeristetty keräin, tehokkaasti toteutettu lämmitettävän ilman kierto ja kunnollinen, vaihdettava laitteeseen tulevan ilman suodatin. Takuu 5 vuotta.


Kuivanapitolämmitys on tutkitusti tehokas tapa estää homevauriot.


Lämmittimestä enemmän tietoa valmistajan sivuilta www.enean.com.

 


Aurinkolämmitin, aurinkokuivain, kuivainlämmitin, aurinkoilmakuivain, aurinkopuhallin.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
330 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.12.2016 5:04
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset