Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Matti Konttinen (toim.): Kuka on kukin Raamatussa

  • Valitut Palat 1996; kovakantinen kirja (koko hieman A4stä pienempi); 488 sivua, runsas värikuvitus
  • suomenkielinen versio teoksesta "Who's Who in the Bible" (1994)
  • Kannen reunoissa muutama pieni kolhu, muuten kirja on hyväkuntoinen
  • HINTA: 6 euroa + toimituskulut 7 euroa = 12 euroa (HUOMIO: Samaa pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kirjoja samoilla postikuluilla)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Raamattu on täynnä mielenkiintoisia ihmisiä, miehiä ja naisia, joiden elämänkohtalot vavahduttavat ja pysähdyttävät ajattelemaan.

Kuka on kukin Raamatussa on perinpohjainen Pyhän kirjan henkilöhakuteos. Kirja sisältää yli 500 aakkosellisesti järjestettyä hakusanatekstiä, jotka kertovat elävästi Raamatun ihmisistä.

Mukana ovat kaikki Vanhan ja Uuden testamentin keskeiset hahmot patriarkoista apostoleihin sekä lisäksi suuri joukko vähemmän tunnettuja Raamatun henkilöitä. Monet heistä tunnetaan vain Raamatusta, toiset ovat tuttuja myös muista lähteistä.

Tämä maailman taiteen mestariteoksilla kuvitettu kirja kertoo suurista johtajista ja maan hiljaisista, oikeista ja vääristä profeetoista, pyhimyksistä ja synnintekijöistä - kaikista heistä, jotka elävät Pyhän kirjan sivuilla.

hakusanat: Raamattu kristinusko uskonto Raamatun historia kirkkohistoria Jumala juutalaiset Israel roomalaiset Jeesus apostolit profeetat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 8:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.