Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Suosittu Tšadin tasavallan (Chad) lyömä 1/4 troy unssin (kolikon sisältämä puhdas kulta) Bull & Bear kultaraha Kultariipuksena. Sileäpintainen riipuskehys. Riipuskehys ja lenkit 14k Kultaa. Härkä ja Karhu viittaavat sijoitusmarkkinoiden nousu- ja laskukausiin. Tämä Tšadin vuoden 2023 1/4 unssin kolikko ollut hyvin suosittu ennakkotilaajilla, ja nyt se on saatavilla heti varastosta! Kolikko irrotettavissa ja uudelleenkiinnitettävissä riipukseen. Eli tavallisen sijoituskolikon lisäksi voit käyttää kolikkoa nyt myös hienona riipuskoruna. Kolikko istutettu riipukseen turvallisella kynsikiinnityksellä mikä pitää kolikon hyvin turvassa mutta ei vahingoita kolikkoa. Riipusketju hankittava erikseen.

Kultakolikot ovat hyvä vaihtoehto kultaharkoille kultaan sijoittamista harkitsevalle.  Kolikot ovat harkkoja likvidempiä, eli ne on nopeasti ja helposti vaihdettavissa rahaksi, ja aidoissa sijoituskäyttöön tunnustetuissa kultakolikoissa arvo määräytyy pääasiallisesti kolikon sisältämän kullan mukaan, joten niiden arvo seuraa kullan maailmanmarkkinahintaa siinä kuin kultaharkotkin.  Lisäksi kultakolikoilla on myös lisäarvoa keräilymielessä.

Tiedot:

– Bull & Bear kultakolikko 1/4 troy unssia, asennettuna kultariipukseksi, kolikkoa vahingoittamatta!
– kolikon läpimitta 22 mm
– kolikon kultapitoisuus 24K (99.99%)
– kolikon paino 1/4 troy unssia (7.8 grammaa)
– kolikon nimellisarvo 125.000 frangia (CFA)
– kolikko uusi, “uncirculated”

Verkkokaupassa https://gemtrade.fi ajantasaiset hinnat (jalometallituotteiden hinta riippuvainen päivän maailmanmarkkinahinnasta), sekä paljon muitakin vaihtoehto, Kultakorut, Jalometallit ja Jalokivet. Myös eri tyyliset ja mittaiset tähän riipukseen sopivat riipusketjut!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1 050 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.4.2024 7:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.