Kuvaus

Kaikki elokuvasarjan kolme osaa, 3DVD:

  • Kulti, kutistin kakarat - Honey, I shrunk the kids (1989)
  • Kulti, suurensin kakaran - Honey, I blew up the kid (1992)
  • Kulti, kutistin meidät - Honey, I shrunk ourselves (1997)

Alkuperäisestä Ghostbusters (1984) leffasta tuttu hykerryttävä Rick Moranis tähdittää näitä scifi/fantasia/komedioita fiksun hupsuna tiedemiehenä, jonka superkeksintö laittaa koot ja säännöt uusiksi

Spielbergiläinen henki on läsnä - huimaa ja hauskaa koko perheen viihdettä!

Harvinaisuus

 

 

Kulti, kutistin kakarat - Honey I shrunk the kids (1989)

Professori Szalinski (Rick Moranis) on tehnyt emämunauksen... nyt hänen on varottava tallaamasta omia lapsiaan!

Professori Szalinski on työskennellyt ullakollaan vuosikausia ihmeellisen koneen parissa. Hän luulee koneen voivan muuttaa esineet pienemmksi. Tähän eivät muut kuitenkaan usko. Muut pitävät professoria lievästi vinksahtaneena. Mutta eivätpä luulisi, jos näkisivät hänen lapsensa... 

Tällä hetkellä he juoksevat ulkona puutarhassa naapurin lasten kanssa. Tämä ei ehkä kuulosta kovin vaaralliselta, mutta tuollainen puutahra voi olla aika pelottava – jos ruoho on jäänyt leikkaamatta – ja jos olet vain sentin pituinen.

Neljä lasta on vahingossa kutistunut professorin koneessa. Puutarha tuntuu heistä äkkiä jättiläismäiseltä viidakolta, jossa ruohonkorret ovat kuin puut, muurahaiset kuin hevoset ja mehiläiset lähinnä kuin kaksimoottoriset lentokoneet.

 

Kulti, suurensin kakaran - Honey, I blew up the kid (1992)

Koko perheen komediaseikkailun keskipisteessä on jälleen keksijäsankari Wayne (Rick Moranis), joka joutui perheineen elämänsä pinteeseen elokuvassa Kulti, kutistin kakarat.

Kutistusvahingosta on kulunut nelisen vuotta. Nyt Wayne on luonut suurennuslaitteen, jonka toimintaa hän testaa erehdyksessä taloutensa kaksivuotiaaseen kuopukseen.

 

Kulti, kutistin meidät - Honey, we shrunk ourselves (1997)

Eikö muka olisi riittänyt, että hän kerran kutisti omat lapsensa? Ilmeisesti ei, sillä tällä kertaa hullu keksijä Wayne Szalinski (Rick Moranis) onnistuu kutistamaan itsensä, veljensä ja vielä molempien vaimot kaupan päälle.

Epätoivoinen, vastakutistettu kvartetti löytää itsensä talon yläkerrasta. Apua saadakseen heidän on päästävä alakertaan. Mikä on todella helpommin sanottu kuin tehty. Jos olet itse peukalonpään kokoinen, on koko ympäröivä todellisuus hyvin suurta, hyvin pitkää ja erittäin vaarallista.

Kulti kutistin meidät on elokuva, jossa keksijä joutuu maistamaan omaa lääkettään - tai paremmin sanottuna omaa konettaan. Kaksi aikaisempaa menestyselokuvaa (Kulti, kutistin kakarat ja Kulti, suurensin kakaran) on tässä saanut arvoisensa seuraajan, tarinan täynnä hilpeitä yllätyksiä ja mielikuvituksellisia erikoistehosteita.

 

 

Ohjaus:  Joe Johnston (Jurassic Park III), Randal Kleiser, Dean Cundey (Galaxina, Paluu tulevaisuuteen)

Näyttelijät: Rick Moranis (Avaruusboltsit), Marcia Strassman, Matt Frewer (Max Headroom, Taken ufosarja), Kristine Sutherland, Thomas Wilson Brown, Jared Rushton, Amy O'Neill, Robert Oliveri, Carl Steven, Mark L. Taylor, Kimmy Robertson (Twin Peaks), Lou Cutell, Laura Waterbury, Trevor Galtress, Martin Aylett // Rick Moranis, Marcia Strassman, Robert Oliveri, Daniel Shalikar, Joshua Shalikar, Lloyd Bridges (Hei me lennetään), John Shea, Keri Russell, Ron Canada // Rick Moranis, Eve Gordon, Bug Hall, Robin Bartlett, Stuart Pankin, Allison Mack (Smallville), Jake Richardson

 

Kesto: noin 250 min

Aluekoodi: R2 = eurooppa

Kuva: 1.85, 4:3

Ääni: Englanti  5.1

Tekstitys: Suom, ruotsi, englanti /// paitsi: Kulti, suurensin kakaran, jossa vain Englanti (ei ole julkaistu suomeksi)

 

 

Kunto: hyvä, vähän jälkeä jossain, ei vaikuta toistoon

 

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms

 

Kaikki tällä hetkellä huudettavissa olevat komediat/sarjat:

https://www.huuto.net/haku/sellernro/1989369/category/94

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hakusanat: Innerspace - Pieni suuri seikkailu, Fantastic voyage - Fantastinen matka, Mies joka kutistui - Incredible shrinking man

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 4 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19 € Sulkeutuu 19 vrk 4 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.