Kuvaus

Tammi 1977, 1981 ja 1988 Pokkarit

Äiti yö

Howard W. Campbell Jr. on syntyään amerikkalainen, asuu Saksassa ja haluaa toisen maailmansodan syttyessä kirjoitella rauhassa romanttisia näytelmiä ja lemmiskellä vaimonsa kanssa. mutta toisin käy. hänestä tulee natsien kansainvälinen radiotähti, joka syytää antaumuksellisesti Kolmannen valtakunnan propagandaa eetteriin – rykien ja tauotellen samalla vaivihkaa tärkeitä tietoja liittoutuneille.

Entä sodan jälkeen? Campbell on ollut liian hyvä rooleissaan: hänen on kadottava. Viisitoista vuotta hän piileskelee yksinäisessä ullakkokamarissa New Yorkissa, kunnes eräänä kauniina päivänä sekä ystävät että vihamiehet löytävät hänet.

Jumala teitä siunatkoon, herra Rosewater eli Helmiä sioille

 Kuinka rakastaa ihmisiä jotka nykyajan teknologia on tehnyt tarpeettomiksi?

Miljonääri, Rosewater-säätiön johtaja Eliot Rosewater ottaa tehtäväkseen huolehtia ”läänityskaupunkinsa” Rosewaterin ihmisistä, jotka hänen sukunsa tehtaat ovat automaation avulla tehneet tarpeettomiksi. Hän hoitaa syrjäytyneitä, ahdistuneita, epätoivoisia ja onnettomia ennennäkemättömällä lähimmäisenrakkaudella.

Galapagos

Galápagos on hirtehisen hauska mielikuvitusmatka, tuomiopäivänäky jota seuraa jälleensyntyminen onnelliseen tietämättömyyteen.

Ei merkintöjä, ok lukukappaleet, kulumia kansissa yms. Galapagoksen kannet päälystetty - ei kirjaston poisto

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Sulkeutuu 5 vrk 9 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 5 vrk 9 h 52 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.